Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalnátok a párotokat ilyen esetben?
11 éve vagyunk együtt.
Szex az elmúlt pár évben már csak pár havonta volt, vagy félévente.
A férjem ara fogja, hogy ő ilyen beállítottságú, illetve sokszor fáradt.
Próbáltam megértő lenni és elfogadni, de már most odáig jutottunk, hogy kb.másfél éve nem voltunk együtt.
És ezt nagyon soknak tartom.
Úgy gondolom, hogy ha én tekintettel vagyok rá, hogy ő ilyen, hogy csak ritkábban igényli, akkor ő meg tekintettel lehetne rám, és lehetne valami köztes megoldást találni.
Nem várom el, hogy hetente vagy havonta legyünk együtt, de azért ne teljen már el fél év vagy egy év.
Van egy 7 éves gyerekünk, vele csinálunk programot, de külön ketten már nem.
A megcsalás tudom nem megoldás, de már ezen is elgondolkodtam.
Azt kihagytam, hogy a gyerekkel kapcsolatos dolgokat megoldjuk, megbeszéljük, arra azért odafigyelünk, hogy legyen családi program, stb.
A hétköznapi,mindennapi dolgokat is megoldjuk.
De kezdem úgy érezni, hogy már csak szülők,lakótársak vagyunk ebben a kapcsolatban.
Ez az elején nem tűnt fel? Az, hogy másfél évig nincs szex, az egyszerűen érdektelenség, nem fáradtság, vagy alacsony libidó.
Elbeszélgetnék vele, hogy ez nem jó így, és változtatni kellene, ehhez gondolom még nagyon fiatalok vagytok. Esetleg egy szexuálpszichológus nem ártana, már ha nyitott erre, bár a leírtak alapján ti egymással sem nagyon kommunikáltok.
Annyira túl van dimenzionálva ez a dolog, mintha valami tragédia lenne, ha valaki időnként fel akar töltődni mással.
Gondolj csak bele, egy csomó dolog van amit nem egymástól kaptok. Például mondjuk a haverokkal megy az ember sörözni, vagy a baratnokkel mondjuk sportolni.
De a szex az valamiért tabu. Azt nem lehet mással csinálni, csak a ferjunkkel, felesegunkkel. Ha meg vele nem lehet, akkor annyi... 😃
Sztem nyugodtan keress magadnak szexpartnert. Arra vigyázz, hogy ne akarj beleszeretni, ne akard a fejedet elhagyni csak azért mert az a másik jól aládpörköl.
A férjed valószínű a többi dologban ideális társad. Egy kis kalandozás pedig néha jár mindenkinek.
En nem akarnék olyan eletet magamnak hogy a hazastarsam lakotars es van egy szeretőm.
Ez nekem olyan tré lenne ilyen f.sban élni.
"Nem várom el, hogy hetente vagy havonta legyünk együtt" ez komoly?? Ne vicceljünk már.
Ha nincs gyerek lépj le.
Gondolom a kapcsolatotok eljén még nem volt ilyen "beállítottságú" mert akkor nem jutottatok volna el a házasságig, és nem lenne gyerek.
Vagy már nem vagy neki elég izgató, esetleg van valakije, jobb esetben kényelmesebb neki kiverni.
Pasiként voltam én is hasonló helyzetben, csak ott az exem dönött úgy a szülés után, hogy innentől megkapta amit akart és minden eszközzel kerülte a szexet. 7 évig bírtam, és utána én is megcsaltam, majd szét is mentünk. Úgy gondolom, ezt egyik fél se teheti meg, hogy önhatalmúlag kijelenti, innentől nincs szex, és nincs tekintetel arra, hogy a másik igényelné. De elvárná, hogy fogadjon cölibátust élete hátralévő részére, és ne csalja meg. Innentől ez a kapcsolatot ki is nyírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!