Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben? Részletek lent.
Elég szemét dolog lenne kigúnyolni. Nyilván tőle meg az volt szemét dolog, hogy kikezdett a pasiddal, de azért a body shaming nagyon kicsinyes bosszú lenne.
Ha már a nőt akarod lealázni, én inkább azt kérdezném meg tőle, hogy tudja-e hogy amúgy a pasi nekem tepert hogy vegyem vissza, ez még akár jó cselekedetként is felfogható. De leginkább próbálnék nem törődni velük.
Ki beszélt itt arról, hogy ez body shaming lenne? Bocs, de nem a mindenféle válaszokra reagáltam, hanem a kérdésre. Amiben a kérdező azt írja magyarul érthetően, hogy konkrétan szavakkal kigúnyolná a másik csaj külsejét. Erre reagáltam.
Nyilván legyen csinos. Bár krvának öltözni felesleges aki szép az visszafogott ruhában is az. Meg ha munkahelyi esemény is ez a kérdezőnek, akkor nem is feltétlen állíthat oda miniszoknyában meg csöcsvillantós topban. De persze ha lehet és akarja, akkor hajrá.
A legfontosabb, minden csoda három napig tart, ezért ne engedj neki. Az emberek mindig vágynak új hírre. A búcsúban lesz más pletykálni való is. Fár hét után már senkit nem érdekel.
40F
Az a baj, hogy bármit beszólsz, bármilyen frappánsat, azzal csak magadat minősíted, magadat égedet le. Főleg, ha a másik súlyára célozgatsz, akkor te leszel a tuskó, és nyilvánvaló válik, hogy mennyire sértett vagy.
A legjobb bosszú valóban az, amit már írtak előttem is: legyél csinos és kedves, rajtuk meg nézz át. Ha mégis hozzád szólnának, akkor is maradj kedves, de minimum tárgyilagos. Ennél bosszantóbb dolog nincs, amikor látja a másik, hogy a "fenyegetésével" nem ért célt, ráadásul érdektelen vagy irányában. A közömbösséggel tudod nagyon bosszantani, érzelmi reakciókkal viszont csak a malmára hajtod a vizet.
Nem is csodálom, hogy megcsalt. Amennyi intelligencia beléd szorult.....
" Megcsalt egy kövér nővel, én 55 kg vagyok"
Elmondanám Neked , az a " kövér " nő olyat mutatott neki, amit te sosem fogsz.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!