Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ezt velem ha ezt állítja?
Figyelt kérdés
Eg férfi barátom 2x megcsalta velem a párját. Amikor mondtam neki hogy ha ennyire félrelép, akkor érdemes lenne átgondolnia a kapcsolatát megcsalás helyett. Erre azt válaszolta hogy irántam is hasonlóan érez mint a barátnője iránt, csak őt valahogy jobban szereti. Akkor minek csalja meg velem? És minek öl belén időt meg energiát ha a másik lányt szereti?2022. okt. 4. 08:42
11/20 A kérdező kommentje:
Sokat vagyunk együtt hétköznap is
2022. okt. 4. 10:12
12/20 anonim válasza:
Én szeretőből lettem feleség, de ez nagyon-nagyon ritka.
A legtöbb férj/feleség nem válik el a szertője miatt. Miért is tenné? Otthon megvan a kényelem, biztonság. A szeretőnél pedig a jó szex.
A legtöbb "megcsaló" ki is dobja a szertőjét, ha megjellenek az érzelmek (bármelyikük részéről), mert az bonyodalmat okoz.
13/20 anonim válasza:
én azt kérdezném kérdező! Te mit érzel eziránt a férfi iránt? te miért folytatod vele ezt a viszonyt?
14/20 anonim válasza:
"Összeköltözünk és sose akarom megcsalni."
És ha akkor, amikor annak idején megnősültél, és összeköltöztél a volt feleséggel, megkérdezte volna valaki, hogy szerinted meg akarod-e majd egyszer csalni, mit válaszoltál volna?
15/20 anonim válasza:
#14: Esküvő után két héttel felmerült bennem a kérdés: tutira ezt akartam? De a nászút alatt teherbe esett, tehát 'elfelejtettem' a kérdést. Ez a mostani döntés tök más, már csak a korunkból adódóan is. És azért is, mert ez lángoló szerelem mindkét részről, az meg inkább ' barátság' volt- semmi nem szólt az ellen, hogy összeházasodjunk. Jól működtünk együtt, hasonlóak voltak a körülményeink, a szocializációnk, stb. Mai eszemmel nem venném el, dehát ez a hajó elment. Válok.
16/20 anonim válasza:
"Ha ennyireegcsalja". Mi az, hogy ennyire? Ha csak a hegyét dugja be az még belefér?
17/20 anonim válasza:
12. És mi van akkor ha megvan a biztonság kényelem és a jó szex is? És mégis megtörténik a megcsalás egyik részről, igaz elég hosszú hűség után.
18/20 anonim válasza:
A hűség döntés kérdése elviekben
19/20 anonim válasza:
#18: A hűség gyakorlatban is döntés kérdése. Senki se esett még be véletlenül egy másik neművel pucéran egy ágyba:)
20/20 anonim válasza:
Remélem, ezek után ott hagytad!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!