Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ezt velem ha ezt állítja?
Figyelt kérdés
Eg férfi barátom 2x megcsalta velem a párját. Amikor mondtam neki hogy ha ennyire félrelép, akkor érdemes lenne átgondolnia a kapcsolatát megcsalás helyett. Erre azt válaszolta hogy irántam is hasonlóan érez mint a barátnője iránt, csak őt valahogy jobban szereti. Akkor minek csalja meg velem? És minek öl belén időt meg energiát ha a másik lányt szereti?2022. okt. 4. 08:42
1/20 anonim válasza:
Téged csak megdug, de a közelében sem vagy a párjának. Röviden, tömören.
2/20 A kérdező kommentje:
Akkor minek van szükség rám is, ha a közelében sem vagyok a párjának? Xd nem egyszerűbb lenne akkor csak a párjára koncentrálni
2022. okt. 4. 08:52
3/20 A kérdező kommentje:
+ a párja egyébként sztem átlagosnál is kicsit lentebb van
2022. okt. 4. 08:54
4/20 anonim válasza:
Ma ez a hülye nők kérdései napja itt vagy mi?!
5/20 anonim válasza:
"És minek öl belén időt meg energiát ha a másik lányt szereti?"
Te miért ölsz belé időt és energiát, ha a másik lányt szereti?
Mit vársz, mit remélsz, mit kapsz attól, hogy néha lefekszel vele, miközben van párja?
6/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk hogy elhqgyja, ha ennyire nwgyon szereti hogy lefekszik más nővel? Ráadásul ha megséetődöm addig lohol utánam amíg meg nem békélek
2022. okt. 4. 09:12
7/20 anonim válasza:
#1 vagyok, akkor másképp mondom: soha nem fogja elhagyni a párját, mert gondolom a szexen kívül mindent megkap. Te meg semmire nem vagy jó, csak dugni. Ez így kényelmes. Hozzá megy dugni, de egyébként mindene megvan, mindent megkap.
#4 Igen.
8/20 anonim válasza:
Biztos álmaid férfija lenne egy pasi, akit majd téged csalna, ha te lennél vele kapcsolatban?
9/20 anonim válasza:
#8: Jaj, ez a sztereotípia. 18 évesen lett először párom, most 57 vagyok- kapcsolatok, házasság, de mind csalás nélkül, monogám kapcsoaltokban. Másfél éve csaltam először ( azóta volt szeretőm a feleségem mellett), most viszont válok a 2. szeretőm miatt. Összeköltözünk és sose akarom megcsalni. Ha nem menne valamiért, akkor szétköltözés és kész. Ezt csak azért írom, hogy hangsúlyozzam:a 'csalás' nem egy 'állandó jellemző', hogy 'ha egyszer csaltam, akkor mindig /mindenkit meg fogok csalni' . A csalás egyedi döntés, az adott pártól, szitutól függ. De a kérdező helyében felmérném és elfogadnám: a másiknak ez csak szex kapcsolat. Has ez így elég nekem, akkor mehet tovább, de ha nem elég, akkor lapát. Nem hitegetném azzal magam,hogy ez a férfi válni fog miattam.
10/20 anonim válasza:
Neked elegendő "beléd ölt" idő és energia, hogy 2x dugtatok?
Van baj a toronyban rendesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!