Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért hiszik azt a nem házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a nem házas emberek, hogy elválni olyan egyszerű, mint szakítani?

Figyelt kérdés

Mást se látok itt, de ha szóba kerül a félrelépés, mert nincs otthon elég szex, akkor a sok nagyokos elkezdi a váljatok el dumát.

Mindenki tudja, hogy egy párkapcsolatban, ha nem működik a szex, akkor szakítás a vége, de a házasság sokkal komplikáltabb, főleg, ha gyerek is van.

Emiatt természetesen sok ember fejében megfordul a félrelépés gondolata, ami nem szép dolog, de szerintem abszolút nem bűn.

2022. okt. 3. 14:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha elváltok, akkor is furán fog mindenki nézni rád. De ha megcsalod, akkor haragudni fog rád és csalódnak benned a gyerekek, az anyósod, a saját anyád... Aztán talán megbékélnek, de addig brazil szappanopera lesz évekig az életetek, ahol rád panaszkodnak fűnek-fának. Egyébként a házasságok többsége menthető, ha ugyanannyit belefektetsz, mint egy új partner meghódításába, csak addigra annyi sérelmet összegyűjt az ember, hogy nincs hozzá kedve. De egy párterápia akár arra is hasznos, hogy békésen tudjatok elválni, udvariasan megértesd magad és az indokaid a másikkal (ami most gondolom, nem megy).
2022. okt. 3. 21:08
 12/17 anonim ***** válasza:
32%
10 éve vagyunk házasok, de azonnal elválnék, ha megcsalna. Minek maradnék vele? Ilyet nem tudnék lenyelni, meg aztán biztos undordnék tőle szex közben, így nem is feküdnék le vele.Pokollá tenném az életét.
2022. okt. 3. 23:20
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

Így gondolom én is ahogy a kérdező írja. Az élet nem fekete fehér. Persze vannak, akik ész nélkül félrek.rnak, nekik senki sem lesz jó. Mindenkit megcsalnak.

Esetemben viszonta gyerek óta csak a gyerek létezik. Rendkívül ritka a szex. Intimitás max puszi, ölelés és ennyi. Ezek is olyan üresek a részéről. Állítólag szeret, de nem szerelmes. Nekem meg hiányzik a törődés (sosem figyel rám, így már mesélni is felesleges neki hogy pl. mi volt a munkában). Válni nem akar, persze ha megcsalnám akkor akarna. Én viszont nem tudom magam rávenni megcsalásra. Nem irogatok másokkal, csak a munka van aztán haza. De megértem azokat, akik ilyen esetben csalnak...

2022. okt. 4. 00:16
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy ő nem akar válni, te elválhatsz tőle. Egyedül is el lehet intézni.
2022. okt. 4. 08:54
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a hivatalos válás az a folyamat végkifejlete.

A dolog azzal kezdődik, hogy kimondjátok, hogy el akartok válnj, különköltöztök, megoldjátok a gyereket, a hitelt... nem kell hülyeséget csinálni, csak kialakítani azt a megoldást, amiben mindenkinek jobb.

Aztán az, hogy a hivatalos része mi lesz, azg majf az idő eldönti. Egy hülye szerződés nem kényszerít senkit sem.arra, hogy együtt élj és lefeküdj olyannal, akivel nem akarsz.

2022. okt. 4. 12:49
 16/17 anonim ***** válasza:
51%
#13-as vagyok. Ha válnék akkor én lennék a szemétláda, mert otthagyom a gyerekkel. Még a saját szüleim is összevesznének velem. Nem mellesleg anyagilag is megrokkannék. Meg tudnánk egyezni szerintem, de én fizetném tovább a kölcsönt + a rezsi, ami most durván emelkedni fog + gyerektartás. Nem mellesleg a gyerekem is nagyon hiányozna és megoldani a láthatást sokkal bonyolultabb lenne. Egyszóval borulna az életem és nem lennék boldogabb. Egy elvált gyerekes férfi meg kinek kellene? Pláne, hogy más gyerekét én sem nevelném, de nem is szeretném a szálakat keverni egy újabb gyerekkel más anyától. Szóval rossz a helyzetem, nem vagyok boldog, de ha válnék akkor úgy érzem még szürkébb és magányosabb lenne az életem. Ha az asszony el van így, akkor valahogy kibírom...kérdés meddig
2022. okt. 4. 23:17
 17/17 anonim ***** válasza:
74%
A 16-nál érzem azt, hogy többnyire ez a mai valóság. Sokan pontosan ilyen dolgok miatt nem válnak el. Köztük én sem, igaz én a női fél vagyok, de a szexen kívül sok más szempontot is nézni kell, főleg, ha gyermek is van, s amúgy normális a kapcsolat a házastársak között, "csak" épp szex nincs.
2022. okt. 6. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!