Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan engedjem el azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedjem el azokat a gondolataimat és félelmeimet, miszerint egyszer úgyis szakítani fogunk és vége lesz? (Első kapcsolatom)

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, 2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, nekem ez az első kapcsolatom, neki sok volt már (3 komoly, 8 szintén kapcsolat, csak nem túl komoly és tartós). Pont ezért is félek nagyon, hogy vége lesz, mert ha annak a 11-nek vége lett, akkor ennek miért ne lenne? Meg amúgyse tart soha semmi örökké. Nagyon rossz, mert ha vele vagyok, ha egyedül vagyok, mindig csak ilyenekre tudok gondolni ahelyett, hogy inkább kiélveznék minden pillanatot.

Olyanokat, amik miatt szíktottak az exeivel, én biztosan nem csinálnék, az nagyon nem én vagyok. Meg veszekedni se szoktunk, és szerintem próbálok minden tőlem telhetőt megtenni azért, hogy jó legyen a kapcsolatunk. Mármint ez hülyén hangzik, mert alapból jó, illetve nem kell erőlködnöm, hogy ilyen legyek, mert pl alapjáraton nem vagyok féltékenykedős, nem akarok 0-24-ben a másik nyakán lógni (és fordítva se viselném el, de nem is kell), mindig őszinte vagyok mindenben, nem szoktam a semmin drámázni, de még ha lenne is rá okom, akkor se veszekedéssel próbálnám megoldani, hanem megbeszélnénk értélmesen. Nyilván ehhez ketten kellünk, szerencsére ő is ilyen (kb egy éve ismerem). De persze tisztában vagyok vele, hogy 2 hónap után korai kijelenteni, hogy tökéletes a kapcsolatunk. Ezért is félek a jövőtől.

Egyszerűen nem tudom, hogy zárhatnám ki a fejemből ezeket a hülye gondolataimat, mert feleslegesen depizek be tőlük.

2021. jan. 9. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát az elég durva, hogy két hónap után azon agyalsz, hogy biztos vége lesz... Valószínűleg amúgy, nem ő lesz a férjed, ettől függetlenül élvezd most, amíg tart, aztán ki tudja?
2021. jan. 9. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme ezen görcsölni? Élvezzed a jelent és kész. Ahogy írták, 99%, hogy nem ő lesz az utolsó párod.
2021. jan. 9. 17:43
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
szakits és keress mást. Igy a legegyszerűbb.
2021. jan. 9. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

Döntsd el magadban hogy akkor is vele akarsz e lenni hogy tudod hogy vége lesz, mert mondjuk ad annyi pluazt az életedbe amiért megéri akkor is ha nem tart örökké, vagy nem akarod véges kapcsolatra szànni az időd.

En is igy voltam egy exem mellett. A sok balhétol (3 ev utan)en már kristálytisztán láttam azt hogy ebből semmi jo nem fog kisülni a végén, én viszont ugy éreztem magamban, hogy szeretem őt annyira, hogy ha egyszer vége is lesz, de addig legalább mellette lehetek és megélhetem ezt a kvázi kis időt is Vele. Es addig is köszöntem minden napot amig ott lehetek, amig átölel, amíg tart az egész.

Apa gitározta anno

[link]

2021. jan. 9. 18:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Na az biztos, hogy nem lesz a férjem, mert egyikünk se akar esküvőt. :D

#3: Nem kell más.

De komolyan, nem véletlenül voltam szingli 22 évig, én azt hittem, hogy ilyen fiú, mint ő, nem létezik. És nem azért, mert ő lenne Mr Tökéletes, de számomra az, nagyon durva, hogy mennyire összeillünk minden téren, és mennyire ugyanúgy gondolkozunk a fontosabb dolgokkal kapcsolatban. Tényleg nem kell más, aki nem olyan, mint ő.

2021. jan. 9. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg azzal fogod elcseszni, hogy ilyeneken görcsölsz.
2021. jan. 9. 19:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne görcsölj rá, élvezd az életet.
2021. jan. 9. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!