Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet szakítani ha már egyszer elfogadtam a másik negatívumait?
Elég rossz passzban voltam amikor megismerkedtünk, így jól jött hogy van akihez szólhattam. Idővel aztán meg is szerettem, bár voltak olyan tulajdonságai amiket egyébként nem tolerálok de úgy voltam vele, ilyen "apróságokon" ne múljon egy kapcsolat.
Aztán teltek-múltak a hónapok, 1 év, 2 év, és szépen lassan kimutatta a foga fehérjét. Az általam elviselt apróságai egyre szaporodtak, ma már egyszerűen nem tudom elfogadni.
A teljesség igénye nélkül: irigy, trehány, másokat hátuk mögött kibeszélő de az arcunkba vigyorgó, álszent, lejárat mások előtt.
Csakhogy ugye elfogadtam hogy ilyen, és ezt közöltem is vele még az elején, amikor még nem volt ilyen.
Ezek után hogy álljak elé és közöljem vele hogy szeretném ha elfogadná hogy nem akarom folytatni?! Joggal fogja a fejemhez vágni hogy "elfogadtam őt minden tulajdonságával együtt. Akkor most mi a baj"? Illetve a saját lelkiismeretemmel is szeretnék valahogy elszámolni. F
Az én történetem is hasonló. Sőt, utólag rájöttem, hogy azért volt velem, amíg rossz passzban voltam, mert akkor nem tudott irigykedni. Amikor elkezdtem felfelé ívelni, a párom nem örült velem, pedig kettőnkért csináltam, nem csak magam miatt.
Legyen ez a tanulság számodra: sokkal jobban érzem magam, amióta megléptem a szakítást, és többé nem húz le a folytonos rosszindulatával, trehányságával, nemtörődömségével.
Ez egy pohár, ami szép lassan betelik. Csak azért nem áldozhatod fel az életedet a barátnőd miatt, mert 1-2 éve elfogadtad úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!