Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért ítélik el jobban azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el jobban azt a személyt, aki beleszeret valaki másba, mint azt, aki megcsalja a párját?

Figyelt kérdés
Sokszor látom, hogy egyesek elfogadhatónak találják a megcsalást, ha az ,,nem jelentett semmit", mint azt, ha valaki nem csalja meg a párját, de szerelmes lett valaki másba. Ez miért van, ha az első dologról tehet valaki, a másodikról viszont egyáltalán nem?
2022. okt. 3. 11:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#10: OK, értem, köszi a jelzést.
2022. okt. 3. 20:47
 12/19 anonim ***** válasza:
He, en a te partodat fogom, ne ugorj nekem. :)
2022. okt. 3. 21:11
 13/19 anonim ***** válasza:
71%

Azért mert a megcsalásra van válasz. Kellett a p.nci/f.sz? Oké félrementél szia!

Viszont a szerelem...ott lehet félredob mindent az ember, aztán ha elmúlik a rózsaszín köd...

2022. okt. 4. 00:19
 14/19 anonim ***** válasza:
#12: nehéz ezzel a sok "anonim"-mal beszélgetni, de "eszoszto" tisztázta mar:) Mennyire tudtatok megkuzdeni azzal anno, hogy szerelmesek lettetek és a parotok bedobta a lelki terror eszközeit? Vagy nálatok nem volt ilyen? A feleségem már probalkozik: mi lesz velem egyedül, a te lelkeden szárad, stb. Szép napot neked!
2022. okt. 4. 06:11
 15/19 anonim ***** válasza:
49%

Itt észosztó.

valahol ez természetes reakció ilyenkor, majd elmúlik. A lelki terror más.

2022. okt. 4. 10:19
 16/19 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudom feléd miért ítélik el jobban. Én még sosem tapasztaltam. De ugye vannak más kultúrák... pl afgánoknál ha megerőszakolnak egy nőt/lányt, akkor a nő/lány a hibás, kitagadják a családból, meghurcolják... szóval ja, el tudom képzelni, hogy van olyan közösség, ahol nagyobb bűn szerelembe esni, de hűségesnek maradni, mint a párod háta mögött kefélni össze-vissza. Középosztálybeli vagyok, nagyvárosokban éltem, ismerőseim is inkább városiak. Tehát azért nem a pronyók a társaságom, és nem is a rózsadombiak.

Szóval egyáltalán nem tapasztaltam még körülöttem ezt az értékrendet - nyilván nem is volt téma mindenkivel a megcsalás, de szóba esik.

2022. okt. 4. 16:12
 17/19 anonim ***** válasza:
54%

Beleszeretni valakibe, egy párkapcsolat mellet, az érzelmeken alapul, lefeküdni pedig a pillanatnyi vágy miatt is lehetséges. Egyikhez idő kell, a másikhoz elég egy szikra.

Ha érted miről hadoválok, megérted azt is miért nagyobb a hangsúly egy "beleszeret", a "megcsalt"-tal szemben.

2022. dec. 10. 16:02
 18/19 anonim ***** válasza:
A beleszeretnel a parner a hibás hogy ilyesmi előfordulhatott valszeg elhanyagolta, a felrekurasnal pedig az aki megtette
2023. jan. 3. 12:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Partner
2023. jan. 3. 12:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!