Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el jobban azt a személyt, aki beleszeret valaki másba, mint azt, aki megcsalja a párját?
Azért mert a megcsalásra van válasz. Kellett a p.nci/f.sz? Oké félrementél szia!
Viszont a szerelem...ott lehet félredob mindent az ember, aztán ha elmúlik a rózsaszín köd...
Itt észosztó.
valahol ez természetes reakció ilyenkor, majd elmúlik. A lelki terror más.
Nem tudom feléd miért ítélik el jobban. Én még sosem tapasztaltam. De ugye vannak más kultúrák... pl afgánoknál ha megerőszakolnak egy nőt/lányt, akkor a nő/lány a hibás, kitagadják a családból, meghurcolják... szóval ja, el tudom képzelni, hogy van olyan közösség, ahol nagyobb bűn szerelembe esni, de hűségesnek maradni, mint a párod háta mögött kefélni össze-vissza. Középosztálybeli vagyok, nagyvárosokban éltem, ismerőseim is inkább városiak. Tehát azért nem a pronyók a társaságom, és nem is a rózsadombiak.
Szóval egyáltalán nem tapasztaltam még körülöttem ezt az értékrendet - nyilván nem is volt téma mindenkivel a megcsalás, de szóba esik.
Beleszeretni valakibe, egy párkapcsolat mellet, az érzelmeken alapul, lefeküdni pedig a pillanatnyi vágy miatt is lehetséges. Egyikhez idő kell, a másikhoz elég egy szikra.
Ha érted miről hadoválok, megérted azt is miért nagyobb a hangsúly egy "beleszeret", a "megcsalt"-tal szemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!