Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el jobban azt a személyt, aki beleszeret
valaki másba, mint azt, aki megcsalja a párját?
2022. okt. 3. 11:40
Tökéletesen egyetértek veled: a csalásról tehet, a szerelemről nem. De itt ( GYK) nem arról van szó, hogy az egyiket( szerető, érzés nélkül) elfogadják, a szerelmet meg nem, hanem arról, hogy tök mindegy, mit írsz/ mit lépsz, genya vagy és kész. Pont ma szóltam hozzá egy másik kérdéshez és írtam le: fél éve csalom a feleségem, de beleszerettem a szeretőmbe. Megmondtam a feleségemnek, és azt is , hogy elválok. Jött a komment, hoyg 'Te legalább elválsz...' . De itthon a feleségemen nem azt látom, hogy ő boldog a válástól, hanem inkább azt, hogy ő is érezte már, hogy nem az igazi a házasság évek óta( nem fél éve, hanem 4-5 éve, mert a csalásom már következmény volt, nem ok) de neki jobb lett volna, ha én csalnám csendben és itthon nem változott volna semmi. Szó sincs arról, hogy felhorgadt volna és ki akarna rúgni. Ő visszacsinálná, én akarok menni.
2022. okt. 3. 11:57
#2 Ő most jött rá, hogy talán érdemes lett volna korábban beszélni róla és dolgozni rajta. Te majd egy év múlva kapsz észbe, ha elmúlik az újdonság varázsa.
2022. okt. 3. 18:55
3: es ha az uj no a masodik valaszolo elete szerelme? Mindenki ezt irja a hasonlo kerdesek ala, “annak is budos a szaja” “a masik is budoset szarik” stbstb. Miert lenne egyutt a felesegevel ha mar 4-5 eve nem boldog? Ez 4-5 ev kinlodast jelent. A masik, ha elmulik az ujdonsag varazsa, hat elmulik, de ha o 2 evig lesz boldog, akkor annyi, de legalabb megelte a boldogsagot. Annyira elkepzelhetetlen, hogy az ujjal boldogabb legyen valaki mint az exferjjel/exfeleseggel?
2022. okt. 3. 19:01
Nem elképzelhetetlen, de nem ez a jellemző.
A kérdező ráadásul fél éve van együtt az új nővel, ami valószínűleg ugye többnyire egyelőre szexközpontú időtöltés volt. Mindez alapján a "beleszerettem" érzést kissé elhamarkodottnak vélem, de nem vagyunk egyformák.
Másfelől az sem mindegy, mit borít mindezért maga mögött.
2022. okt. 3. 19:11
Bocsánat, nem a kérdező van együtt fél éve, hanem a 2-es kommentelő...
2022. okt. 3. 19:11
#4: 2 vagyok. Elég idős vagyok ahhoz én is és a szerelemem is, hogy tudjuk: nekünk ez a kölcsönös, lángoló szerelem az utolsó esélyünk. És tudjuk, hogy a kommunikáció csodafegyver( mi remekül értjük egymást) és a kölcsönös vagy, szerelem szintén óriási segítség. Nyilvan lesznek konfrontációk, de hiszünk benne, hogy mi ketten, együtt, mindent megoldunk. Most éppen a két válást, utána majd az együttélést.
2022. okt. 3. 19:12
3-as valaszolo vagyok, 2 es fel eve egyutt a parommal. En egy elettarsi kapcsolatot hagytam ott, o a feleseget. 6 eves kapcsolat volt, akkor 5 eves a gyerek, tehat elhamarkodott volt az egesz dolog koztuk. Mar a hazassagkotesuk eveben (3 ev utan) majdnem elvaltak, utana egyre rosszabb lett minden. Mi nem voltunk szeretok, munkahelyi ismertseg, honapokig beszelgettunk, kapun kivul csattant el egy csok, egy honapra ra elkoltozott az asszonytol. Aprilisban, a harmadik evfordulonk honapjaban fogunk osszehazasodni, gyereket is szeretnenk kesobb.
Ezt csak azert meseltem el, mert nalunk pl bejott a valtas. Igen, nagyon nehez volt az elejen, az exfeleseg sem szivlel engem (habar en ugy erzem nem a harmadik a hibas) de mi kitartunk egymas mellett mert szerelmesek vagyunk.
2022. okt. 3. 19:36
#8: 2-es vagyok. Leírod, hogy nektek bejött a válás, ugyanakkor a 3-ban osztod az észt, hogy hogy 'Te majd egy év múlva kapsz észbe, ha elmúlik az újdonság varázsa.' Nem érzed úgy, hogy vizet prédikálsz és bort iszol?
2022. okt. 3. 19:50
Elírta szerintem, 4-es lett volna az... az ész osztó 3-as én voltam ;)
2022. okt. 3. 20:03
További kérdések: