Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan jött rá arra hogy a párja megcsalja?
Egyik ejszaka diszkóból nem jött haza. Reggelig vártam rá.
A haverjai tesói mondták el hogy összemelegedett mi labszagu vidéki csajjal es meg is húzta. Es mindenki de ő is, a csajon röhög mekkora paraszt.
Nem néztem ki belőle, viszont soha nem éreztem magam biztonságban mellette, végig olyan volt vele a kapcsolatom hogy mindig azt éreztem mintha csak én akarnék vele lenni, neki mindegy hogy én vagyok e, ha veszekedés vagy mélypontok voltak őt az sem érdekelte én mentem mindig békülni is stb(3 év volt)
Ezen kívul utolag kiderült, hogy vmi prostival is volt orálisan. Azaz a csaj csinálta neki.
Nem is a megcsalás volt maga a késdöfés, hanem az egész kapcsolatban ő amolyan lesz.rom volt velem végig. De hülyített eljegyzéssel meg mindennel, ahelyett hogy korrektül megmta volna hogy nem szeret csak elvan velem és kész.
Ha drogos, azoknál köztudott h megcsalnak mindenkit. Csak a jó érzést tudják elviselni. Ehhez pedig mindenki csak egy eszköz.
Ha valami lelkisérült, azok is, ezáltal érzik magukat jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!