Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb, ha nem tud róla a párja, hogy megcsalják?
Ha akarja kinyomozza, ha nem akkor meg belefér nekik.
Előző voltam.
Szerintem attól függ mennyire állsz közel az illetőhöz.
Ha tényleg csak egy ismerős, vagy nem a legjobb barátod, akkor ne szólj neki. Ne keveredj bele, ahogy írtad.
Viszont hogyha a legjobb barátodról van szó, vagy rokonodról, akkor én a helyedben szólnék. Ugyanígy én is szeretném ha elmondaná nekem valaki aki közel áll hozzám ilyen helyzetben.
Nekem is az jutott eszembe, mint a masodiknak, bedobsz neki egy levelben bizonyitekokat, pl a parjarol es a szeretojerol keszult kepeket, ha vannak. Semmi szöveg, csak az.
De mi van ha eppen a parja talalja meg? Lehet kitalal magatol vagy eppen ha szorul a hurok, befejezi a viszonyt a masikkal.
Mindenki tudja, csak a párja nem = Ő is tudja, csak nem akarja tudni.
Jobb nem beleavatkozni, úgyis te leszel a gonosz, szemét, aki tönkretette a kapcsolatot, még véletlenül se az, aki megcsalta a párját.
Nincs jogod beleavatkozni mások életébe.
Akkor sem, ha neked nem tetszik, ahogyan él.
Ez alap.
De tegyük fel, hogy megteszed. A férj meg jól
Megveri asszonyt, aztán megy a börtönbe. Vagy hasonló. Vagy a házastárs is tud róla, és elküld téged a fenébe, hogy ne avatkozz az életükbe.
Volt egy szélsőséges eset vagy 20 éve, Budán, a Szabolcska Mihály utcában. A férj fülest kapott, hogy csalja a felesége. Kinyomozta, hogy mikor, hol találkoznak. Becsöngetett. Lelőtte a feleségét és a szeretőjét. Aztán lement, és a kocsijában főbe lőtte magát.
Szóval, mindenki foglalkozzon szépen kizárólag a saját magánéletével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!