Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudomásodra jutna, hogy egy kedves ismerősödet megcsalja a párja, akkor elmondanád neki?
Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 23:24
2/28 A kérdező kommentje:
Én sem tettem, pedig már kb mesfél éve tudok róla és azóta is ha eszembe jut, ezen gondolkozom, hogy én szeretném ha nekem sem mondanák el ha én lennék az az ember akit megcsalnak. Kemény dió..
2021. nov. 17. 23:32
3/28 anonim válasza:
Igen. Minden ilyen esetben elmondtam. Ha az illetővel jó kapcsolatom volt, akkor személyesen, ha nem, akkor anonim elküldtem a bizonyítékot. Undorító, mocskos tettekhez nem asszisztálok és én is hálás lennék, ha valaki tudatná velem a teljes igazságot egy ilyen helyzetben. A végső döntés úgyis az övé, de legalább tisztán lát.
4/28 A kérdező kommentje:
Na hát ez az.. én sosem tennék ilyet és ezért is van egy olyan érzésem, mintha ezzel a cinkosuk lennék. Pedig ki akartam volna maradni ebből
Amúgy a végső döntés egész biztos, hogy a megbocsátás lenne mert a megcsalt fel eléggé kiszolgáltatott a kapcsolatban én úgy látom.
2021. nov. 17. 23:38
5/28 anonim válasza:
Anyámnak, testvéremnek igen, ha bizonyítani is tudom.A kedves ismerős majd rájön, ha úgy van.Nincs nekem ennyi szabadidőm, hogy mások dolgába szóljak bele.
6/28 anonim válasza:
Helyzetfüggő a dolog! Ha bizalmas a kapcsolatom az illetővel, elmondanám, ha távolabbi ismerős, akkor nem. Nekem egyik barátnőm mondott el ilyet, bizonyítani is tudta de nem kellett, hittem a szavának illetve a pasi is elmondta amikor szóba hoztam, hogy tudok a dologról. Én csalódtam volna barátnőmben ha nem szól, jobb volt hogy tisztán láttam!
7/28 A kérdező kommentje:
Régen baráti volt az illetővel a viszonyom de most már az élet eléggé távol sodort minket egymástól.
2021. nov. 18. 00:35
8/28 anonim válasza:
Nem biztos, mert ha a másik fél rózsaszín ködben él, szereti a párját, a párja pedig letagadja, akkor az lesz az "utolsó szarkeverő", "kapcsolatromboló rosszindulatú", aki elmondta.
9/28 anonim válasza:
Ne mondd el. Ugyis egyutt maradnak,csak megalazod ezzel a megcsalt felet. Neki lesz rossz.
10/28 anonim válasza:
Mondd el! Így tisztességes. Én tudni akarnám ha a párom megalázna és hazudozna mindennap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!