Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudomásodra jutna, hogy egy kedves ismerősödet megcsalja a párja, akkor elmondanád neki?
Nem tart, de azért egy ideig eltartott.
Igen, a pasi csalta a nőt.
Nem vagyunk főnök-beosztott viszonyban a ffival, másik szakterületen dolgozik. A nő akit megcsalnak, évfolyamtársam volt az egyetemen, hasonló területen dolgozunk de ő másik cégnél, teljesen véletlenül dolgozom a férjével egy helyen, én vagyok ott régebb ideje. Azért eléggé megoszlanak a vélemények. Azt hiszem nem fogom elmondani továbbra sem.
Én elmondtam.
A csaj, meg a pasi esküvőre készültek, ha jól emlékszem 3 hét volt az esküvőig, minden ki volt fizetve, puccba minden, amikor egyik nap mentem haza a munkából (ugyanabban a kisvárosban élünk) és megláttam a pasit egy tök idegen nővel smárolni a parkban. Áthívtam magamhoz a csajt, mert amúgy is gyakran járunk egymáshoz és megkérdeztem burkoltan, hogy hogy érzi így az esküvő előtt a dolgot. Mondta, hogy minden oké, de láttam, hogy nem őszinte a mosolya. Kérdeztem, biztos? Mondta, hogy nem is tudja, boldog, meg minden, de olyan rossz érzése van. Na itt kiböktem. A csaj totál kivolt, gyorsan elviharzott, de nem vágott a fejemhez semmi durva dolgot. Egy hét múlva felhívott, hogy igazam volt, lefújták az esküvőt, addig cseszegette a csávót, míg gondolom rájött, hogy nem éri meg és mindent bevallott. A csaj a mai napig hálás nekem, azóta már mással van eljegyezve és tök boldogok.
De miért hallgatsz erre a sok (valszeg tilosban járó) gerinctelen kommentelőkre?
Tudod te mi a helyes..
Nem valószínű. Főleg hogy csak egyetemi ismerős.
Ha nagyon de nagyon jó barátom lenne, max akkor ha lenne bizonyíték. Fotó, felvétel stb.
Mar csak azért sem szólnék, mert akivel megcsalta, lehet az is házasságban él. Nem az én dolgom tönkretenni akár 2 kapcsolatot. Főleg bizonyíték nélkül, én lennék a szar aki mit ugat mások dolgába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!