Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudomásodra jutna, hogy egy kedves ismerősödet megcsalja a párja, akkor elmondanád neki?
Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 23:24
12/28 anonim válasza:
Legjobb barátnőmnek, húgomnak elmondanám, de egy kedves ismerősnek nem. Ott közel sem biztos, hogy nem én lennék a szemét még a végén. Amúgy meg ha kiszolgáltatott, és úgysem tudna szakítani, akkor lehet jobb is neki, ha nem tudja. De az is elképzelhető, hogy tudja, csak nem tud lépni.
13/28 anonim válasza:
Ha nem mondod el az a baj, ha elmondod az a baj.... Egy biztos, ha elmondod egyenesben akkor a negatív dolgokat tudat alatt hozzád kötik.
14/28 anonim válasza:
Attól függ milyen a jó ismerős,de ha nem vette észre a párja lehet nem hinne neked.Vétkesek közt cinkos aki hallgat,de nem biztos,hogy jó ötlet elmondani.Hogy jöttél rá,hogy csalja?
15/28 anonim válasza:
Elmondani nagy kockázat, aztán esetleg lehet hallgatni a "Miért fáj neked, hogy boldog vagyok, ilyen aljas rágalmakkal miért akarod tönkretenni a kapcsolatunkat, soha nem gondoltam volna ezt rólad, hogy irigykedsz/képes vagy kitalációkra csak azért, hogy ne legyen kapcsolatom." stb.
16/28 A kérdező kommentje:
14. Együtt dolgozom a pár megcsaló tagjával és láttam őket félreérthetetlen helyzetben... Sajnos.
2021. nov. 18. 09:25
17/28 anonim válasza:
Gondolom pasi lehet,te milyen viszonyba vagy a feleséggel?Ők látták,hogy te láttad őket,ha meg vezető beosztásban van az egyik akkor a munkádba is kerülhet.
18/28 anonim válasza:
Nem vagyok szarkavaró drámakirálynő és nem képzelem, hogy hollywoodi forgatókönyvírók írják az életem. Szóval nem.
19/28 anonim válasza:
18
Ezzel a kommenteddel pont az vagy. Lol
20/28 anonim válasza:
Én nem mondanám, pláne ha nem közeli a viszony. Vagy nem hinne neked, vagy te lennél a bunkó hogy miért kevered a sz@rt. De az is lehet, hogy tud róla csak nem akar válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!