Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire korrekt elmondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire korrekt elmondani valakinek, hogy megcsalja a párja? Ti elmondanátok?

Figyelt kérdés
Leginkább akkor: ha veled csalta meg az illetőt. Jobb ha hagyjuk, hogy inkább ne tudja meg és maradjon “boldog”?
2021. aug. 8. 08:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem minden esetben korrekt dolog. Esetleg... esetleg ha egy családot barmolna szét, és a megcsalás tényleg csak egy botlás lenne. (Bár nem tudom ilyen tényleg létezik-e)
2021. aug. 8. 08:23
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Hát ... nekem szóltak . Azt a részét nem értettem,hogy a kishölgy mennyire átvágva érezte magát ,utólag kifejezetten vicces a felháborodása . De igen korrekt

ezt leszámítva

2021. aug. 8. 08:27
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkor korrekt, ha rögtön az elején szólsz, mikor a tudomásodra jut, hogy a pasi házas.

Ott te mar ne akard az igazság bajnokát játszani, meg ne papolj becsületről, ahol megcsalás is történt. Ebben az esetben nyilván csak bosszút akarsz állni, amiért te nem kellettél eléggé.

Ilyen esetben is jobban jár a megcsalt feleség, ha felnyitod a szemét. De ne akard magad felmenteni azzal, hogy te neki akarsz jót. Pont, hogy azt akarod, hogy ha a pasi a tiéd nem lehet, az övé se legyen, és/vagy végre kidobja és megkapod te.

2021. aug. 8. 08:34
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Én megcsalás előtt szóltam az exem új nojenek, hogy nekem írogat. Sztem így volt korrekt. Persze kimagyarázta, de ez már nem az én dolgom, ha a csajnak ez így jó....:D
2021. aug. 8. 08:47
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Én szeretném tudni.
2021. aug. 8. 09:16
 6/14 anonim ***** válasza:
21%
Elég mocskos dolog az, ha az embert a saját szeretője köpi be.
2021. aug. 8. 09:35
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

Korrekt dolog elmondani. Én legalábbis elvárnám, és akkor nem húzná az időm és nem nézne hülyének egy ilyen gerinctelen férfi.

Jobb lenne, mint hazugságban élni.

2021. aug. 8. 09:36
 8/14 anonim ***** válasza:
73%
1es vagyok. Mire fel ez a lepontozás? Sokan nem szeretnének lebukni vagy mi?
2021. aug. 8. 09:45
 9/14 anonim ***** válasza:
80%
Na és nekem? 7-es voltam.
2021. aug. 8. 10:27
 10/14 anonim ***** válasza:
28%
Eszembe nem jutna beköpni. Lefeküdtem egy nős férfivel, miben vagyok különb nála? Hogy nézne ki egyáltalán, ha odaállnék a felesége elé (bár ez ma már nem divat, szóval ha írnék neki), hogy "szia engem kezelget a férjed, amúgy nekem is tök jó az egész, de annyira korrekt és csodálatos vagyok, hogy gondoltam szólok". Ha valakinek el fogom mondani, az az én férjem lesz, a szeretőm meg ha akarja, elmondja otthon, ha nem akkor nem. Az ő dolga. Ne járasd le magad még jobban, összeálltál egy nős emberrel, ebből te már jó emberként nem jössz ki.
2021. aug. 8. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!