Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire korrekt elmondani valakinek, hogy megcsalja a párja? Ti elmondanátok?
Hát ... nekem szóltak . Azt a részét nem értettem,hogy a kishölgy mennyire átvágva érezte magát ,utólag kifejezetten vicces a felháborodása . De igen korrekt
ezt leszámítva
Ez akkor korrekt, ha rögtön az elején szólsz, mikor a tudomásodra jut, hogy a pasi házas.
Ott te mar ne akard az igazság bajnokát játszani, meg ne papolj becsületről, ahol megcsalás is történt. Ebben az esetben nyilván csak bosszút akarsz állni, amiért te nem kellettél eléggé.
Ilyen esetben is jobban jár a megcsalt feleség, ha felnyitod a szemét. De ne akard magad felmenteni azzal, hogy te neki akarsz jót. Pont, hogy azt akarod, hogy ha a pasi a tiéd nem lehet, az övé se legyen, és/vagy végre kidobja és megkapod te.
Korrekt dolog elmondani. Én legalábbis elvárnám, és akkor nem húzná az időm és nem nézne hülyének egy ilyen gerinctelen férfi.
Jobb lenne, mint hazugságban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!