Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtátok/elmondanátok a másik félnek, hogy megcsalja őt a párja, ha ti lennétek az akivel megcsalja?
Ha én az után tudom meg, hogy van párja, hogy mi összefeküdtünk, akkor igen. Erre már volt példa, és rögtön felkerestem a csajt, hogy elmondjam neki.
Ha úgy mentem bele az egészbe, hogy tudtam, mire vállalkozok, akkor egyrészt nem mentem volna bele, másrészt meg nem is szólnék.
Attól függetlenül, hogy nem szokásom a barátaimat hátba szúrni, azaz házi nyúlra nem lövünk, ha feltéve, de meg nem engedve előfordulna az az eset, hogy nincs tudomásom arról, hogy az illető hölgy a barátom barátnője, akkor nem beszélnék róla, hiszen
ad 1. én független vagyok, így azzal fexem le, akivel akarok
ad 2. ebből kifolyólag én nem csalok meg senkit, ellentétben az illető hölggyel, tehát nincs elszámolnivalóm senkivel.
A hölgy tehet vallomást, ha akar, de engem hagyjanak ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!