Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után csalnátok meg a házastársatokat, ha nem lenne szex?
50-nek igaza van. DE a legtöbb nő meg egy kalap sz.r az otthoni hangulat teremtésben. De ezt lehetne vég nélkül vesézni.
A legnagyobb baj abból van, hogy nagyon sokan olyanok maradnak együtt, csinálnak gyereket (általában felelőtlenül "véletlenül"), vállalnak ház-hitel-elköteleződős életformát, akiknek soha nem volt jó együtt. És fél életen át küzdenek egymással, lelkileg-testileg-érdekből. Sajna társadalmunk jellemzője is, hogy anyagilag rohadt nehéz egyedül élni, bárkinek.
"DE a legtöbb nő meg egy kalap sz.r az otthoni hangulat teremtésben."
Ez egy oda-vissza játék... A hangulatteremtés is csak kölcsönösségi alapon működhet egy idő után. Teremthetem én a hangulatot otthon ezerrel, ha a párom fáradt, stresszes, ne adj Isten már másfelé kacsingat.
Nagyon igaz, amit a kapcsolatok anyagi háttéréről írsz...De...
..szerintem éppen emiatt kellene MINDKÉT félnek sokkal nagyobb tudatosságot vinni a kapcsolatba, ésszel élni és ha valami döglődni kezd, nem hagyni veszni, csak azért, mert a kapcsolaton kívül is van "élet" (értsd: szex).
53,
Igen igazad van. De akkor se értem miért maradnak együtt olyanok, ha már az elején nem jó a szeretkezés. És mindegy miért nem joo, nem jo és kész. Akkor minek küzdenek egymással ?
És ésszel tudatosságból nem lesz szétszedlek vonzódás soha. Abbol csak téglarakás-tetőfedés-wclehúzó lesz és mókuskerék.
Az elmúlt bugyinedvesítő simogatás nem jön vissza tudatos-beszéljükmeg-ből.
55
Igen ez így van. De mindebbe még beleszól a "joindulatúokosrokonság"-tól kezdve a "jajmitfognakszólni" stb hülyeségek. És ezért van annyi "kielégületlenidegbeteg" (nem csak testileg azok) ember az utcán, de már a második esetleg félig harmadik generáció.
Na és ezért voltam én már 20 éve is házasságellenző.
54
"Az elmúlt bugyinedvesítő simogatás nem jön vissza tudatos-beszéljükmeg-ből."
Esete válogatja... Ez attól függ mennyire van mélyen a kapcsolat.
A "tudatos-beszéljükmeg" - HA és csak akkor HA mindketten akarják a kapcsolatot - visszahozza a nyugalmat, ezzel együtt a nőnél a hangulatot a hangulatteremtéshez. Ha még menthető a kapcsolat ez nagyon sokat segít a szex visszaállításában is.
Hiába próbáljátok sokan a nőkre kenni ezt,az összes ismerősöm,
akik nők, mind a kevés szextől szenvednek.
És van köztük aki ezért mindent meg tesz, jól néz ki,tornázik,
kedveskedik, és apa mégis mindig fáradt és frusztrált.
Ha kettesben maradnak, a filmnézés az egyetlen ami érdekli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!