Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után csalnátok meg a házastársatokat, ha nem lenne szex?
Kérdező, ha nincs gyerek, és még nem vagy 50+ os leharcolt pasi, akkor mire vársz?
Ha ilyen esetben, különösebb ok nélkül, nincs semmi testiség, akkor az azt jelenti, hogy a nő már nem szeret téged, és ez hozza magával a többi dolgot, ami miatt hamarosan mindenképpen zátonyra fut ez a házasság.
Sajnálom.
Neked még most van lehetőséged lépni, adj ultimátumot magadnak, meg a feleségednek.
És ha nem változik, csomagolj, mert ez így szenvedés, saját tapasztalatomból mondom, és tönkre fog tenni mindent közöttetek, még azt is, ami szép volt.
A szeretőzés ilyenkor teljesen felesleges (amúgy is nehéz találni), hiszen VAN LEHETŐSÉGED változtatni.
40-esnek.
Dettó ez van nálunk is.
Heti 3-4 edzés, de amúgy meg mindig fáradt. Hozzám fáradt. Ennyi. Valójában,meg lehet már keresi a következő férjet... :D
42-esnek:
:( Csak nem. Nem tudom ki hogyan van vele, de mindenkinek egy élete van, és nekem a szex pontosan ugyan úgy hozzátartozik egy kapcsolathoz, mint a levegővétel.
40-es, te fiatalokról beszélsz én negyven felettiekről.
Jó hogy fiatalon még mindenkinek megy.
És az sem tetszik hogy nőkre van ez a téma hangolva,holott
saját tapasztalatomból kiindulva, a férfi is rohadtul tudja
ugyanezt produkálni ám.A férjem sokat dolgozik,szex csakis szombat vagy vasárnap, jó ezt is elfogadtam. De van amikor 2 perc után ő kész van,
én meg várhatom a következő hétvégét.Ez nem kizárólag női probléma.
44
De! Leginkább a nőkre jellemző. Az, hogy van ilyen férfi is. Biztosan van, de egy egészséges férfi, aki kívánja is a párját, ott legalább 3 naponta szex van. És igen. Van olyan, hogy a férfi csak egy gyors menetet akar. Nem lehet mindig rózsaszirmokkal , gyertyákkal teleszórt kád, és pezsgős vacsora, szex előtt. Vannak romantikus alkalmak, de ez nem lehet minden szex előtt megtenni. Ahogya vannak nők is, akik kívánják a párjukat, még, és van egy-egy gyors menet is, mert mindkettőjüknek jólesik. Lehetséges, hogy pont azért nem akar a férjed veled szexelni, mert folyamatosan kritizálod valami miatt.
"egészséges férfi, aki kívánja is a párját, ott legalább 3 naponta szex van."
Már bocs, de ez hülyeség. A stressz, az anyagi problémák, megfelelési kényszer és még számos dolog a férfi libidót is le tudja rántani. Az időskori potenciacsökkenésről és prosztatagondokról nem is beszélve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!