Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megcsal a barátom?
Tegnap találkoztam a barátommal, nyilván szerettem volna neki örömet szerezni furulyaval, de már amikor jött értem olyan feszült volt, rá is kérdeztem,hogy van e valami baj, de azt felelte,hogy semmi. Elhittem neki..
Aztan miután haza értünk hozzá is láttam, észrevehetően nem annyira élvezte, nem tudott koncentrálni, mivel egy sorozatot nézett közben. Aztan mikor bele ültem , akkor se olyan volt,mint szokott. És 2 órán keresztül csináltuk de nem ment el, máskor elég neki 15 perc. Ja és ami még fontos, nagyon kemények voltak a golyói és fura szaga volt ott lent.
Kicsit gyanús nekem, mert végig fura volt.
Szerintetek mi lehet ..
9es - nálunk ez nem probléma,mindig beszélünk nyíltan egymás előtt bármiről.
Kedves 10es. Sajnálom,hogy a te kapcsolatodban (már ha van) nem adatik meg ilyen lehetőség :/ majd biztos találsz valaki olyat aki szeret neked örömet okozni.
Ez nem örömszerzés te sutyerák, hanem szopás,prosti módra.
Az örömszerzés kölcsönös tudod, akik meg tv-t néznek miközben
leszopja őket valami ribi, az dugás,vagy b@szás.. :-D Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!