Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karmolásokat láttam a barátom hátán és 4-5 condom hiányzik, szerintetek megcsal?
Lyukassz át egy-két gumit és a többit használjátok el, aztán no szex egy darabig.
Na jó az gyerekes volna.
De azért ezek a nyomok valóban elég gyanúsak.
16 darabos volt a doboz. Egyszer láttam a dobozt. Majd mikor ott voltam észrevettem, hogy a szekrényében jóval kevesebb van és a doboz maga már nem is volt ott...azt mondta, hogy lehet kidobott néhányat a dobozzal együtt.
Együtt max hármat használtunk el. Azt mondta, hogy van, hogy használ maszturbáláshoz is, viszont nem hiszi, hogy ennyit elhasznált volna, szóval szerinte csak kidobta...
Szerintem kár lenne elhamarkodott következetést levonnod.
Ez még bárni lehet, azt tanácsolom, hogy várd ki a végét.
Én például egyszer hazamentem, és egy nő szájában volt a farka. De szerencsére arról is kiderült, hogy csak félrenylet valamit a csaj, és így piszkálta ki a torkából, hogy megakadályozza a fulládást. Egy hős nem???
Azt mondta, hogy Gumit használ ahhoz, hogy kiverje?! ... ...
:D ...
!?
:DDDDDDDDDD :D
PERSZE!!
Nyilván. Te jóég, ekkora baromságot.
És Te elhitted? Mi a... oké.
Nem baj. Maradj vele együtt, megérdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!