Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megcsal a barátom?
Tegnap találkoztam a barátommal, nyilván szerettem volna neki örömet szerezni furulyaval, de már amikor jött értem olyan feszült volt, rá is kérdeztem,hogy van e valami baj, de azt felelte,hogy semmi. Elhittem neki..
Aztan miután haza értünk hozzá is láttam, észrevehetően nem annyira élvezte, nem tudott koncentrálni, mivel egy sorozatot nézett közben. Aztan mikor bele ültem , akkor se olyan volt,mint szokott. És 2 órán keresztül csináltuk de nem ment el, máskor elég neki 15 perc. Ja és ami még fontos, nagyon kemények voltak a golyói és fura szaga volt ott lent.
Kicsit gyanús nekem, mert végig fura volt.
Szerintetek mi lehet ..
Házhoz hasonlítanám. Nem szokott neki egyáltalán ilyen lenni.
Azert furcsállom
*halhoz
És nekem is olyan szagú lett délutánig, de utána semmi szerencsére
Ha egylövetű, akkor lehet, hogy nem alaptalan a gyanúd.
Ha nem gond neki a napi több menet, akkor nem hiszem, hogy a másik kufirc miatt nem ment neki veled.
Furulya, miközben ő sorozatot néz..Gratulálok, mehetnél
prostinak is,nyugodtan.Álomkapcsolat az ilyen..Hányok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!