Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély rá, hogy megcsal vele a barátom?
Párom pár hetente eltűnik néhány barátjával (fiúk-lányok vegyesen), hogy nagyobb távokat bringázzanak az ország vagy a szomszédos országok különböző vidékein, többnyire szállással, ottalvással.
Azt vettem észre, hogy a baráti társaság egyik lány tagja rendszeresen szivecskéket, ölelés emojikat kommentel a párom sportolása alá Straván (én nem vagyok fenn, csak egy "kamuprofillal")
Miért csinálja ezt, mi indokolná, hogy ilyen semmitmondó tartalmat posztoljon valaki egy sport tematikájú bejegyzéshez? Aggódnátok ebben a helyzetben?
Pofonokba szaladok rendre
A nap nem süt
Reám
A sír csendes
Nótaszó ott nem száll
Olyan szomorú vagyok én ma
Istenem, ne hagyj el engem
Add meg az örömet énnekem
Nekem sem férne bele, hogy szívecskézik a páromat.
Ahogy az se, hogy vegyes társasággal rendszeresen lelép mellőlem x napra.
Te már aggódsz, a kamu profilodból leskelődsz.
Árt a szépségednek. Hagyd élni a párodat.
#4 Ha nem tudnád, az ilyen esetekben (ti. sportoló srác + vélhetően nem sportoló lány kapcsolata) a lány rendszerint elhízott vagy ha nem, akkor csak simán couch potato, szóval ez aligha merül fel bármelyik fél részéről.
#7 A pároknak nem feltétlenül egyezik meg a hobbija, érdeklődési köre. Ha én képes vagyok olyan távokat tekerni, amire a partnerem nem és arra is igényem van, hogy az otthonomtól távol, izgalmas vidékeken tegyem ezt, miért ne? A totális béklyó rendkívül toxikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!