Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély rá, hogy megcsal vele a barátom?
Párom pár hetente eltűnik néhány barátjával (fiúk-lányok vegyesen), hogy nagyobb távokat bringázzanak az ország vagy a szomszédos országok különböző vidékein, többnyire szállással, ottalvással.
Azt vettem észre, hogy a baráti társaság egyik lány tagja rendszeresen szivecskéket, ölelés emojikat kommentel a párom sportolása alá Straván (én nem vagyok fenn, csak egy "kamuprofillal")
Miért csinálja ezt, mi indokolná, hogy ilyen semmitmondó tartalmat posztoljon valaki egy sport tematikájú bejegyzéshez? Aggódnátok ebben a helyzetben?
11-es,nem a sporttól tiltanám a párom,hanem hogy másokkal ottalvós
túrákra járjon. Már bocsánat de sportoljon egynaposon,még stabil kapcsolatot
is láttam már megborulni egy-egy ilyen lazára engedett kapcsolatban.
Sokan felhördülnek hogy akkor annak alapja se volt..De volt,de nem kell
a fölösleges kísértés,mert nem mindenki tudja megállni.
" a sportban és egyszersmind az egészséges életmódban való akadályozás azonban elfogadhatatlan, a partner lehúzása."
11-es, ugye azért tudod, hogy ebben a szituban másról van szó?
Természetesen senki nem akadályozná a párját a sportban szerintem az itt válaszolók közül. A pár hetente több napos elmenetel "sportolás" néven nem ugyanaz. És nem azt mondom, hogy nem sportolnak ezalatt az idő alatt, de az is biztos, hogy nem csak az egészséges életvitel miatt van ez a gyakori "csapatépítő"
Az én párom verseny szinten mountain bikeozik, rendszeresen megy ő is, de fiú társasággal.
Nekem az abszolút nem férne bele, hogy rendszeresen több csajjal kimennek többen az meg pláne nem, hogy valami random csaj emojikat küldjön neki.
Nyilván nem érdekel, ha likeolja, de mi sem szólunk hozza egymás képéhez.
Ha néha néha előfordul ilyesmi, hogy vegyes társasággal mennek, akkor a párom engem is szokott hívni, mert addig pl tudok várost nézni. Szóval nálunk nem merül fel, hogy ezekre egyedül megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!