Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csinálnátok a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben? Úgy érzem megbolondulok

Figyelt kérdés
11 éve lakunk együtt a párommal,nem vagyunk összeházasodva, nem rossz a kapcsolatunk nagyon ritkán veszekszünk de őszintén nem is vagyunk nagy szerelembe, a munka, nagy vagyon és a megszokás köt össze minket leginkább, és hogy biztos pontok vagyunk egymás életében. Rájöttem hogy 2 évig csalt egy fiatal lánnyal akit magyarul szeretőnek tartott, vett neki minden hülyeséget meg tán szerette is, de nem nagyon foglalkoztam vele, úgy voltam vele,hogy sok férfi csinálja ezt, csak kiéli magát de attól velem él együtt. Viszont terhes lett a lány de elvetette mert velem maradt a párom. Rá hónapokra hogy elvetette állítólag nem volt semmi közöttük, terhes lettem és megszületett a kislányunk, a páromat nem igazán érdekli a gyerek csak a munkával foglalkozik. Fél éves lesz a kislány és most egy hónapja kiderült hogy megint terhes ugyanaz a lány aki előzőleg is terhes volt, el se akartam hinni, ez szégyen mindenkinek. Ezt a babát már biztos megtartja a lány aki egyébként úgy tudom 22 éves de értelmes okos lány amúgy, nem is értem hogy van ennyi esze,hogy ennyire szerelmes vagy mi lelte őket és mitől ilyen naív. Szerintem abban reménykedik, hogy ha az ő gyereke fiú lesz, majd őt fogja választani. A párom még mindig velem akar maradni de venni akar lakást a lánynak és a gyereknek (állítólag) mert még a szüleivel él és anyagilag is támogatná őket, a gyereknek mindent megvenne. Ti mit csinálnátok a helyembe? Ki a legnagyobb hibás? Nyilván a párom de ezek mellett még a szeretőjét gondolom hibásnak mert nem igaz hogy nem tudott leállni egy foglalt,családos emberről
2022. szept. 12. 12:21
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Csak én azt se nagyon értem hogy nem érzi magát egy szégyennek az illető hogy olyantol terhes akinek mar van egy fél éves gyereke sőt még fél éves se volt mikor terhes lett. Nem gondol arra hogy mit fognak mondani meg gondolni mások róla. Egy neveletlen mocskos lány. Ennél többet én nem tudtam beletenni ebbe a kapcsolatban hogy évekig csak a seggét nyaltam a páromnak
2022. szept. 13. 14:26
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Még a csajt hibáztatod,ez valami vicc?

Te lökött vagy,vagy troll..Csak űrítőnek használta,aha

és te ezt elfogadtad simán.. :-DD

Hagyjál már...

2022. szept. 13. 14:30
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
A férjednek kéne magát egy szégyennek érezni. Amúgy a szerető lett előbb terhes, nem te, csak előzékeny volt es elvetette. Te meg gyorsan-gyorsan, hogy megtartsd ezt a főnyeremeny faszit, teherbe estél utána. Te sem vagy jobb. Annyi, hogy veled van közös háza, te főzöd a kajáját es mosod a szaros gatyáit. Micsoda előnyök. Amúgy meg ha neked ennyire fontos, hogy ki mit fog gondolni: szerinted RÓLAD mit fognak gondolni, minekutána a férjed másodjara ejti teherbe az ifjú szeretőjét, akit továbbra is megtart és lakást vesz neki a "közös" pénzetekből? Az nem érdekel? Elárulom, azt fogják rólad gondolni, hogy egy labtörlő vagy, aki direkt szereti, ha belerúgnak, és mivel továbbra is együtt vagy a férjeddel, nyilvan semmi kifogásod nincs a viszonya ellen, azaz a lány cseppet sem mocskos, hiszen elfogadtad. Ezt fogják gondolni.
2022. szept. 13. 16:08
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a vicces, hogy elmondod a 22 éves csaj szül egy gyereket egyedül, közben te 34 éves vagy és ugyan annyi közöd van kb. a sráchoz mint a csajnak. A barátnője vagy, ahogy az a lány is. Nem a férjed. Ha gondol egyet, összeköltözik a kis csajjal, elveszi feleségül és te voltál a hülye aki egyedül marad a gyerekkel. Remélem érted a szitut hogy itt most te vagy a legrosszabb helyzetben.
2022. szept. 15. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!