Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csinálnátok a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben? Úgy érzem megbolondulok

Figyelt kérdés
11 éve lakunk együtt a párommal,nem vagyunk összeházasodva, nem rossz a kapcsolatunk nagyon ritkán veszekszünk de őszintén nem is vagyunk nagy szerelembe, a munka, nagy vagyon és a megszokás köt össze minket leginkább, és hogy biztos pontok vagyunk egymás életében. Rájöttem hogy 2 évig csalt egy fiatal lánnyal akit magyarul szeretőnek tartott, vett neki minden hülyeséget meg tán szerette is, de nem nagyon foglalkoztam vele, úgy voltam vele,hogy sok férfi csinálja ezt, csak kiéli magát de attól velem él együtt. Viszont terhes lett a lány de elvetette mert velem maradt a párom. Rá hónapokra hogy elvetette állítólag nem volt semmi közöttük, terhes lettem és megszületett a kislányunk, a páromat nem igazán érdekli a gyerek csak a munkával foglalkozik. Fél éves lesz a kislány és most egy hónapja kiderült hogy megint terhes ugyanaz a lány aki előzőleg is terhes volt, el se akartam hinni, ez szégyen mindenkinek. Ezt a babát már biztos megtartja a lány aki egyébként úgy tudom 22 éves de értelmes okos lány amúgy, nem is értem hogy van ennyi esze,hogy ennyire szerelmes vagy mi lelte őket és mitől ilyen naív. Szerintem abban reménykedik, hogy ha az ő gyereke fiú lesz, majd őt fogja választani. A párom még mindig velem akar maradni de venni akar lakást a lánynak és a gyereknek (állítólag) mert még a szüleivel él és anyagilag is támogatná őket, a gyereknek mindent megvenne. Ti mit csinálnátok a helyembe? Ki a legnagyobb hibás? Nyilván a párom de ezek mellett még a szeretőjét gondolom hibásnak mert nem igaz hogy nem tudott leállni egy foglalt,családos emberről
2022. szept. 12. 12:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
90%
Én ismerek hasonló felállást. Ott végül már közösen ünnepelték a férfi születésnapját. Mindegyik nő a másik gyerekének is vett karácsonyi ajándékot. Szóval szépen konszolidálódott a helyzet. A gyerekek is tartották egymással a kapcsolatot. Szerintem ez lesz nálatok is.
2022. szept. 12. 13:40
 12/34 anonim ***** válasza:
70%

Ki a hibás? Elsősorban a "párod", mert félrekefélt. Másodsorban a szeretője (amiért kavarni kezdett valakivel, aki kapcsolatban van) és te egyenlő mértékben. Te azért, mert hagytad ellaposodni a kapcsolatod a pároddal, ezek után csodálkozol, hogy így alakult. Persze a palinak is tennie kellett volna értetek, emellett meg is csalt, tehát az ő bűne nagyobb egy fokkal.

De mindhárman hibásak vagytok, te sem vagy áldozat.

2022. szept. 12. 14:15
 13/34 anonim ***** válasza:
88%
Miért hagyod, hogy semmibe vegyen a párod? Lábtörlőnek néz, mert hagyod!
2022. szept. 12. 14:21
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
A szerető a naív? A közös pénzeteken akar venni a pasid házat a szeretőjének, és akkor most döntsd el ki a naív. Ne haragudj de nem értem néha a nőket. Szóval szarik a fejedre a csávód, felcsinál egy másik csajt de semmi gond mert elvetette, aztán szülsz neki egy gyereket és lám ismét amaz a csaj is terhes. De semmi gond szerelmem vegyél neki lakást nehogy anyuval lakjon otthon, ügyi vagy. Nem akarok sértő lenni de mi ez a gondolatmenet? Szerintem egy felnőtt nőnél alapnak kéne legyen hogy ha a pasija félre b4szik legelsőre kidobja. Nem akkor kezd el vacillálni ki a hibás amikor másodjára ejti teherbe a szeretőjét. Ez kész vicc. Nem érzed magad megalázva? Vágj zsebre minél több pénzt és értéket aztán tipli.
2022. szept. 12. 14:23
 15/34 anonim ***** válasza:
72%

Az utolsó mondataidból ítélve biztos, hogy troll vagy.

Ha nem, akkor komolyan az a fő kérdés, hogy ki a hibás? Te vagy a legnagyobb hibás, az első megcsalásnál ki kellett volna dobnod, nem még gyereket szülni neki.

Biztos, hogy troll vagy, nem létezik ilyen buta nő.

2022. szept. 12. 14:29
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a hibás, pont olyan megélhetési kur*va vagy, mint a lány, csak ő lehet, hogy szereti is a párodat.

Szép kis banda. Inkább sose legyek gazdag, mert emberként képtelenség így élni.

2022. szept. 12. 14:37
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a legnagyobb hibás. A pénzéért cserébe elnézted neki hogy megcsal egy fiatalabb nővel, akit ráadásul teherbe is ejtett kétszer. Szánalmas egyes nők mit meg nem tesznek a pénzért. És ezt nőként írom. Megérdemelnéd hogy a fiatalabbat válassza és hoppon maradj.
2022. szept. 12. 14:57
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Remélem kiforgat a vagyonodból és kivág a csodálatos palid.
2022. szept. 12. 15:06
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen senkiháziak miatt nézik le a férfiak a nőket és a normálisakat is egy kalap alá veszik az ilyenekkel. Kedves pasik, kikérem magamnak, ha ez itt nőnek és embernek minősül, akkor én tisztelettel mától delfin vagyok.
2022. szept. 12. 15:07
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a legnagyobb hibás... Megcsalt ahelyett hogy kidobtad volna szültél neki naivan egy gyereket... Azt most felcsinálta a szeretőjét másodjára... Se te se a gyereketek nem számit neki különben a gyerek után nem ment volna fére...

TE MEG MOST SE A CSALÁDODAT FÉLTED HANEM A PÉNZT MERT HÁZAT AKAR NEKI VENNIMEG TÁMOGATNI AKARJA... EZ A Te legnagyobb bajod..

2022. szept. 12. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!