Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csinálnátok a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben? Úgy érzem megbolondulok

Figyelt kérdés
11 éve lakunk együtt a párommal,nem vagyunk összeházasodva, nem rossz a kapcsolatunk nagyon ritkán veszekszünk de őszintén nem is vagyunk nagy szerelembe, a munka, nagy vagyon és a megszokás köt össze minket leginkább, és hogy biztos pontok vagyunk egymás életében. Rájöttem hogy 2 évig csalt egy fiatal lánnyal akit magyarul szeretőnek tartott, vett neki minden hülyeséget meg tán szerette is, de nem nagyon foglalkoztam vele, úgy voltam vele,hogy sok férfi csinálja ezt, csak kiéli magát de attól velem él együtt. Viszont terhes lett a lány de elvetette mert velem maradt a párom. Rá hónapokra hogy elvetette állítólag nem volt semmi közöttük, terhes lettem és megszületett a kislányunk, a páromat nem igazán érdekli a gyerek csak a munkával foglalkozik. Fél éves lesz a kislány és most egy hónapja kiderült hogy megint terhes ugyanaz a lány aki előzőleg is terhes volt, el se akartam hinni, ez szégyen mindenkinek. Ezt a babát már biztos megtartja a lány aki egyébként úgy tudom 22 éves de értelmes okos lány amúgy, nem is értem hogy van ennyi esze,hogy ennyire szerelmes vagy mi lelte őket és mitől ilyen naív. Szerintem abban reménykedik, hogy ha az ő gyereke fiú lesz, majd őt fogja választani. A párom még mindig velem akar maradni de venni akar lakást a lánynak és a gyereknek (állítólag) mert még a szüleivel él és anyagilag is támogatná őket, a gyereknek mindent megvenne. Ti mit csinálnátok a helyembe? Ki a legnagyobb hibás? Nyilván a párom de ezek mellett még a szeretőjét gondolom hibásnak mert nem igaz hogy nem tudott leállni egy foglalt,családos emberről
2022. szept. 12. 12:21
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
94%
Te vagy a legnagyobb hibás! Az első megcsalásnál kellett volna kivágni.
2022. szept. 12. 12:23
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szerelem, viszont ha így tolerálni tudod, akkor barátság van köztetek.
2022. szept. 12. 12:38
 3/34 anonim ***** válasza:
96%

Hát ha összeköt a vagyon, tehát közös, akkor egyedül hogy fog lakást venni a szeretőjének? Vagy van neki magánvagyona? Én biztos nem engedném, hogy a közös penzünket a csajára költse.

Amúgy nem értem, tényleg az a legnagyobb problemád, hogy ki a hibás? Nem tök mindegy már? A kapcsolatotok régóta pocsék, a férjed szarik a közös gyerekre, a masikra is szarni fog, egyedül arra vigyázz, hogy ne a te penzedből tartsa el a masik családját. Én a helyedben szépen elvalnék, hogy ezt megakadályozzam. Úgysincs már a házasságotoknak értelme.

2022. szept. 12. 12:48
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy így olvasom, a nem a szereto a naiv, hanem te. Ő vegul csak megkapja, amit akar. Te áraztad be magad ilyen alacsonyra, miutan az első esetnek nem volt semmi következménye.

Vagy elhagyod most vagy gyertyát tartasz nekik egész eletetekben, mert az a gyerek ugyanúgy az ő gyereke, mindenben (anyagiakban, figyelemben) pont annyi joga lesz, mint a te gyerekednek.

2022. szept. 12. 12:51
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Százan is mondhatjuk neked, hogy már régen ott kellett volna hagyni, ha te ragaszkodsz hozzá! Közben meg az lesz, hogy ő fog elhagyni és elcuccol a másik csajhoz majd. :(
2022. szept. 12. 13:05
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne egy harmadik félen kérjed már számon, hogy rossz a kapcsolatod, és kihasználta, hogy valaki szívesen van vele. Nem ő él hazasságban, hanem te es a ferjed, nektek kettőtöknek kötelességetek a saját házasságotokról gondoskodni, nem egy harmadik nőnek kell óvni azt. Ha ezt a ferjeddel és veled meg lehetett csinálni, arrol csakis ti tehettek, viseljétek a következmenyeit. Ne a csaj morálján dühöngj, hanem nézz magadba, elvoltál a híg langyos levesben a pénzzel, hagytad, hogy kúrogasson valakit két évig, aki még abortuszra is elment egyszer, hogy a ti kis hazasságotok intakt maradhasson, most meg pislogsz és vadaskodsz, amikor a nőnek elég volt. Nyilvan nem szent ő sem, dehogyis. De neked most huszadrangú kéne legyen, hogy az ő szerepe micsoda. A saját es a férjed mocskával foglalkozz most elsösorban.
2022. szept. 12. 13:16
 7/34 anonim ***** válasza:
93%

"Ezt a babát már biztos megtartja a lány aki egyébként úgy tudom 22 éves de értelmes okos lány amúgy, nem is értem hogy van ennyi esze,hogy ennyire szerelmes vagy mi lelte őket és mitől ilyen naív."

Én értem. Emiatt:

"nem is vagyunk nagy szerelembe, a munka, nagy vagyon és a megszokás köt össze minket leginkább"

A nagy vagyon. Ez köti őt a férfihoz, és részben ez köt téged is hozzá.

Ez gyakorlatilag többnejűség. És lám, az arab országokban is csak a gazdag réteg engedheti ezt meg magának.

Látod, kultúra és vallás bármi lehet, az emberi természet a világon mindenütt ugyanolyan. És ahogyan az arab nők jámborul elfogadják a többnejűséget, mint kulturális hagyományt, úgy fogadtátok el te is, meg a 22 éves lány is egymás jelenlétét a férfi életében.

2022. szept. 12. 13:21
 8/34 anonim válasza:
96%
Te vagy a legrosszabb ebben az egészben. Tudtad, hogy a férjed szeretőt tart akit fel is csinált, igaz nem tartották meg, mert valaszinu a lány meg túl fiatalnak érezte magát hozzá. Erre te gyorsan bebiztosítottad magad egy gyerekkel, nehogy a tehetős férjed a csajt válassza, és te ott maradj a vagyon nélkül. Valószínű, hogy szerelmesek, hiszen nem tartana évek óta a dolog, hiszen ha a férj nem szeretné akkor valószínűleg váltagatná a nőit, de láthatóan kitart mellette, csak idő kérdése, hogy mikor hagy el téged.
2022. szept. 12. 13:21
 9/34 anonim ***** válasza:
97%

"Ki a legnagyobb hibás?" A párod.

A legnagyobb hülye pedig egyértelműen te vagy.

Az meg természetes, hogy a születendő gyermeke is mindent ugyanúgy megkap, mint a te lányod. Szerető vagy sem, gyakorlatilag ott is van egy családja.

2022. szept. 12. 13:24
 10/34 anonim ***** válasza:
90%

Ne a csajt hibáztasd. Ha a párodnak igénye van melletted szeretőre, akkor talál, ha nem őt, akkor mást. A csaj még egy naiv kis csitri és a párod ezt ki is használja. Ahogy azt is, hogy te mindezt elnézed neki.

Ha megfelel neked, hogy a pároddal baráti kapcsolatban vagytok, akkor ne tégy semmit, csak arra figyelj, hogy a pasid csak a saját pénzét költse a csajra, a tiedet ne. Mondjuk egy ilyen kapcsolatba gyereket vállalni nagyon nem kellett volna.

Ha nem felel meg, akkor dobd ki a pasit. Házasok sem vagytok, egyszerű lesz.

2022. szept. 12. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!