Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csinálnátok a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben? Úgy érzem megbolondulok

Figyelt kérdés
11 éve lakunk együtt a párommal,nem vagyunk összeházasodva, nem rossz a kapcsolatunk nagyon ritkán veszekszünk de őszintén nem is vagyunk nagy szerelembe, a munka, nagy vagyon és a megszokás köt össze minket leginkább, és hogy biztos pontok vagyunk egymás életében. Rájöttem hogy 2 évig csalt egy fiatal lánnyal akit magyarul szeretőnek tartott, vett neki minden hülyeséget meg tán szerette is, de nem nagyon foglalkoztam vele, úgy voltam vele,hogy sok férfi csinálja ezt, csak kiéli magát de attól velem él együtt. Viszont terhes lett a lány de elvetette mert velem maradt a párom. Rá hónapokra hogy elvetette állítólag nem volt semmi közöttük, terhes lettem és megszületett a kislányunk, a páromat nem igazán érdekli a gyerek csak a munkával foglalkozik. Fél éves lesz a kislány és most egy hónapja kiderült hogy megint terhes ugyanaz a lány aki előzőleg is terhes volt, el se akartam hinni, ez szégyen mindenkinek. Ezt a babát már biztos megtartja a lány aki egyébként úgy tudom 22 éves de értelmes okos lány amúgy, nem is értem hogy van ennyi esze,hogy ennyire szerelmes vagy mi lelte őket és mitől ilyen naív. Szerintem abban reménykedik, hogy ha az ő gyereke fiú lesz, majd őt fogja választani. A párom még mindig velem akar maradni de venni akar lakást a lánynak és a gyereknek (állítólag) mert még a szüleivel él és anyagilag is támogatná őket, a gyereknek mindent megvenne. Ti mit csinálnátok a helyembe? Ki a legnagyobb hibás? Nyilván a párom de ezek mellett még a szeretőjét gondolom hibásnak mert nem igaz hogy nem tudott leállni egy foglalt,családos emberről
2022. szept. 12. 12:21
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy újabb kapcsolatfüggő önbecsülés nélküli szolgalelkű liba... nincs itt semmi látnivaló.

Ehh....Nem hiszem el, hogy ezek tényleg valós kérdések amúgy.

2022. szept. 12. 16:45
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen ismerősöm, 3 gyereke van 3 különböző nőtől és elvileg az egyikkel élettársi kapcsolatban volt. Nos 2 nő úgy szült gyereket, hogy pontosan tudta nem lesz semmi, mert a szeretői voltak, a srác azt sem értette. hogy estek teherbe, mert ő végig óvszerrel szexelt. Szóval a srác vagyonos családból származik, apuka jó sok pénzt hagyott rá amit lassan felél. Fizet 2 GYT havi 100000ft fejenként, és van a saját gyereke akit elvileg nevel, gyakorlatilag nem sokat foglalkozik vele. Miért nem rakja ki a szűrét a párja? Mert nincs hova mennie és mert olyan luxus körülmények között élnek a 12.kerületben, hogy arról még álmodni sem tudna ha lelépne. Ez ilyen egyszerű, valaki akkor is bevállalja a magányt ha nincs hova mennie, de ezért egy újszülött gyerekkel ez picit nehezebb.

Van olyan srác a baráti körömben akinek ikreket szült a szeretője, majd amikor kirakta a párja a szűrét a szerető sem akarta többet látni, mondhatni a 2 nyereg közé esett.

2022. szept. 12. 18:29
 23/34 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondom, hogy luxusban élünk,nem is menőzünk a pénzzel de megvan már a saját egzisztenciánk amit kialakítottunk az évek alatt. A pénz háromnegyede a páromat illeti de nagyon sokat segítettem neki én is, hogy elérjük ezt a szintet ezért ha külön is menne tőlem lenne annyira tisztességes hogy a házat itt hagyná stb.. Mikor először lett terhes a lány azt mondta, hogy csak "üríteni" használta velem akar közös életet,családot,velem tervez a jövőbe és csak sajnálja a helyzetet. Gondolom utólag nem akart felhagyni az itthoni kényelmevel amit én adtam neki és nem akarta ott hagyni a lányt se akit amúgy békén se tud hagyni. És igen,valoban inkább elnéztem hogy van neki más is így hoc tudom piros hónak kell esnie hogy elhagyjon, mert hova kezdjek újra egy életet 34 évesen mikor tizen éve ő a párom. De majd megbánja a lány mert egyedül nem tudom mire fog majd menni, igaz szép csinos lány aki ad magára es a gyereket is nagyon szeretné de ugy gondolom szívni fog eleget az életben azért nem is foglalkozok vele hisz meglesz majd a saját baja. Ha annyira szerelmes lenne a lányba már rég ott hagyott volna engem érte és érdekelte volna hogy megmarad e gyerke vagy sem. Lehet a kiscsaj így tudja feldolgozni az abortuszt,nem tudom tényleg
2022. szept. 12. 19:23
 24/34 anonim ***** válasza:
91%

Össze költözhetnétek, apa, anyák, gyerekek.

Ti mindketten elfogadtátok a helyzetet már, akkor is, ha nem lett kimondva, ti nevelnétek a gyerekeket, egymásét is, apa hordaná haza a pénzt, mint egy mormon családban.

2022. szept. 12. 19:29
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Most még te vagy a prímás. De lehet, hogy holnap már másodhegedűs. Ilyen megbízhatatlan férfi mellett nem értem, milyen családot, meg együttélést tervezel. Ezt férfiként írom. Amikor nem léptél le tőle az első megcsalás kiderülése után, akkor jelezted neki, hogy te ennyit vársz el a kapcsolatotoktól. Hogy hazamenjen hozzád, és fikázza a kisbukszát.

34 évesen még találhatnál olyan férfit, aki tényleg szeret téged. Neked kell döntened, hogy mire van szükséged.

2022. szept. 12. 19:49
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Normális férfinak meg nem jut nő, mert az idióta kettőt is lefoglal. Ha abortusza volt a lánynak, miért hagytad hogy utána téged is teherbe ejtsen?
2022. szept. 12. 20:35
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

"hova kezdjek újra egy életet 34 évesen"

34 évesen le kell húzni a rólót? Ne viccelj, még fiatal vagy. Mások ötvenévesen is új életet kezdenek, sosem késő.

2022. szept. 12. 21:42
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, kérdező, te nagyon buta vagy, de hát megérdemled a boldogtalanságot. Nagyon is aktívan részt vettél benne, hogy így alakuljon, és még most is csak azzal vagy elfoglalva, hogy majd annak a lánynak milyen rossz lesz, bezzeg neked milyen szuperjó, mert felmutathatsz egy pasast, aki elvett és hazajár vacsizni a közös házba, amúgy szarik rád is, a gyereketekre is, és nem csak, hogy mást dug, de még gyereket is csinál neki, és már hazudnia sem kell róla. Kérdező, kettőtök közül nem a csajszi az, aki egyre mélyebbre süllyed a mocsárba, nem ő van beragadva egy pocsék házasságba egy kihűlt kapcsolatban, nem ő az, aki csak azzal tudja magát vigasztalni, hogy de legalább itt a ház és nem váltunk el, a csajnak meg majd milyen rossz lesz, bibibí. Miközben az előbb írtad, hogy a férjed lakást vesz a szeretőjének. És szabad, mint a madár, ha ősszejön valakivel, jó, ha meg nem, marad neki a férjed, aki pénzeli.
2022. szept. 12. 21:47
 29/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha nem titok, miért nem vagytok házasok?
2022. szept. 12. 21:50
 30/34 anonim ***** válasza:
89%

Ja, látom, még csak arra se méltatott, hogy feleségül vegyen.

Sajnálom, kérdező, de kezdem úgy érezni, hogy itt egyre inkább a "kiscsaj" van nyeregben. Nem neki kell az undok pasidat elviselni élettársnak, neki a szórakozás jut. Most kap majd egy lakást, és szabadon élheti az életét. Te meg ott vagy magadat eltemetve egy katasztrofális kapcsolatban, neked kellkibírni ezt az embert, lenyelni minden szemétségét, és nem maradt neked más, mint hogy magadnak bizonygasd, hogy te vagy a nagyasszony. Hát nagyon nem. Te vagy itt az, aki a legjobban megszívja.

2022. szept. 12. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!