Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megcsalhat?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyok együtt párommal, de az elmúlt 2 hétben nagyon furán viselkedik. A legeleje óta csak hétvégente szoktunk talizni az ő kérésére mert a hétköznapjai nagyon sűrűk. Viszont most is és a múltheti talit az is az utolsó pillanatban mondta le, mondván rosszul érzi magát.

Múlthéten végig ilyen nagyon szűkszavú volt velem, de mikoe kérdeztem minden oké e velünk azt mondta persze és nem érti miért kell ezt kérdezni. Aztán hirtelen aktívabb, jobb kedvű lett, többet írt, sűrűbben, jobban keresett. Majd tegnap váratlanul gyakorlatilag egész napra eltűnt, a reggeli beköszönő üzire reagált és ennyi, déluton dobott annyit, hogy beült iszogatni egy barátnőjével majd írd. Nem írt, csak este fél 10-kor reagálva a jóéjt üzimre. Ma megint lemondta a mai talit reggel, azóta nem reagál az üzeneteimre, ha hívom nem veszi fel, vissza nem hív. Nem vesztünk össze még soha, nem sértettem meg semmivel.

Az jutott eszembe, hogy lehet mással van, és eleve azért lett vidámabb mert más is lett neki.

Tudom, hogy innen senki sem látnok. De szeretnék hallani pár véleményt.

2022. szept. 10. 18:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ne írj neki, ne keresd. Ha ír akkor írsz neki annyit amennyit ő szokott mostanában. Ez nem kapcsolatot amiben ti vagytok.
2022. szept. 11. 05:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!