Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalhatott a menyasszonyom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalhatott a menyasszonyom?

Figyelt kérdés
A menyasszonyommal 1 hete feküdtem le utoljára. Ma nagy nehezen ravettem, hogy fekudjunk le. Ő borotvált, mikor lehuztam a bugyijat 2 idegen szőrszál szeruseget találtam. Egyik a puncijan volt másik a bugyijan. Emelle elég zavart is volt...
2021. máj. 31. 16:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
???
2021. máj. 31. 16:57
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Hat attol fugg.

Ha mondjuk 1 hete borotvalt es a szorszalak ilyen hosszabbak voltak, akkor el lehet gondolkodni.

Meg ha mondjuk a parod szoke vagy voros haju/szorzetu, es a szorszalak fekete meg feketek vagy feherek, hat az sem veletlenul kerul oda.

2021. máj. 31. 17:02
 3/22 A kérdező kommentje:
Hosszú szőrszálak voltak. Neki ilyen hosszú életébe nem volt.. Meg csak fele se..
2021. máj. 31. 17:05
 4/22 anonim ***** válasza:
29%
már abból látszik, hogy 1 hete feküdt le veled
2021. máj. 31. 17:09
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehet, hogy a te hajad volt? Mondjuk az is hogy kerül oda...
2021. máj. 31. 17:10
 6/22 anonim ***** válasza:
87%
Ha azért volt zavart, mert észrevette, hogy észrevetted akkor már biztos is szerintem.
2021. máj. 31. 17:12
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből nem lehet megállapítani, de légy résen, ha erre gyanakszol.

Addig meg ne vádaskodj, amíg nem tuti.

Sajnos soha nem lehet tudni, nekem is egy hülyeségen indult el a dolog, aztán csak lebukott.

2021. máj. 31. 17:16
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Várjál már. Most jól értem azt hiszed, hogy megcsalt, majd utána nem tisztálkodott, nem zuhanyzott és a másik csávó szőrét találtad meg? Csak érdeklődésből kérdezem, miután arra a következtetésre jutottál, hogy még nem mosdott miután egy másik f_asz járt benne, azért megdugtad?
2021. máj. 31. 17:20
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól függ. Ha egész nap veled volt akkor mikor csalt volna meg?
2021. máj. 31. 17:28
 10/22 Bandi_a_Ló válasza:
14%
Megfarkalta valaki más, ennyi a sztori.
2021. máj. 31. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!