Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalhat a párom? Hs igen hogy nyomjam el magamban? Hogy ne hisztizzek e miatt?
Másfél éve vagyunk együtt a párommal, mikor megismerkedtünk Ő egy másik városban sportol( sportoló ként dolgozik).
Majd egy éve a szülővárosába kapott szerződést.
Megismertem a gyerekkori baráti társaságát.
Ahol van egy lány akit a párom cukinak hív máshogy nem is szól hozzá, nagy ritkán más is így hívja de az tényleg ritka.
Mikor előszőr rákérdeztem a páromnál az volt a válasza, hogy más is így szólítja hisz cuki. Nyílván nekem ez nem tetszett ki is magyarázta, hogy egy alacsonylány és azért stb….
Túl leptem rajta.
De ahogy telt múlt az idő egyre azt kezdtem el észre venni mintha néha direkt keresnék egymás társaságát egyszerre mennek ki a konyhába egy házi bulin. Volt amikor a fürdőben voltak bezárkozva és rajtam kívűl mindenkinek ez teljesen természetes volt, hogy négyszemközött megbeszéltek valamit.
Két hónapja egy másik lány a csapatból megkeresett, hogy ugyan bizonyítéka nincs de a párom megcsal engem az exével az az cukival.
Amikor számonkértem a párom elmondta, hogy valóban egxütt voltak még kb tini korukban de,hogy most semmi nincs köztük. Mind ezt olyan stílusban, hogy én éreztem azt, hogy még is, hogy kérdezhetek ilyet teljesen kiakadt,hogy féltény vagyok és hogy ettől ő rosszul van meg hogy ha nem fejezembe majd véletlen az exe agyában kötki.
Párnapja pedig kiderült, hogy többször felment az exéhez állítása szerint a közös kutyájuk miatt aki beteg és nem húzza sokáig.
Kiakadtam sok mindent mondtam neki erhordtam a lányt mindennek amire az volt a válasz, hogy egx olyan embert szidok a háta mogött aki mindig kedves volt velem es segített beilleszkedni.( ez igaz is tényleg nagyon kedves volt, érdeklődő de kitudja milyen szándekkal én egy új társaságban nehezen nyílok meg nem találom a közös témat)
A vita után kérte hogy menjek haza vagy ő fog lelepni nem mentem ő viszont kétnspig felém se nézett nem tudom hogy hol volt.
Úgy váltunk el hogy fejezem be a hisztit és a féltékenységet.
Nem is mertem rárérdezni.
Nem szeretném elveszíteni sose szerettem senkit ennyire.
De nem szeretnem hogy massal legyen
Ő 27 én 26 vsgyok
Le kellene ülni megbeszélni, hogy kinek mi fér bele. Azt gondolom, hogy nem igazán vétlen ebben, de valószínűleg a te hangnemed sem volt teljesen rendben.
Azt már mondtad neki, hogy valakitől kaptál egy fülest és ezért akadtál ki?
- bezárkóztak kettesben
- mások szerint is megcsal
- kiderült, hogy hazudott
- fenyegetett hogy az ex ágyában fog kikötni
- többször felment az exéhez
Szerinted ez az ember szeret téged? Tisztel téged? Kicsit sem. Akit vinni lehet vigyék is minél előbb, mert csak elveszi az idődet. Miért hagyod magad megalázni? Nincs benned tartás? Így nem sok pasi fog tisztelni.
Minek vagy vele? Mit szeretsz benne?
Full nem értem.
Ellentmondasz magadnak. Most akkor nem érdekel, ha megcsal, csak tippeket kérsz, hogy nyomd el a hisztit? Vagy nem akarod, hogy megcsajon, és kidobod?
Nem érzed megalázónak, hogy mindenki tudja, hogy megcsal az exével? Ráadásul nyíltan, az orrod előtt,
és le is olt, hogy ne hisztizz. Ezt szereted benne?
1. 26 éves vagy. Fiatal, annyi értékes, jóképű férfibe lehetsz még szerelmes, mint állat. Sportoló a párod, azok elég válogatósak, így gondolom szép nő vagy. Elég jók az esélyeid egy normális pasast találni.
2. Akibe szerelmes vagy, esélyes, hogy a cukit töcsköli, neked meg hazudozik. Ez elég kiábrándító, így nincs nagyon mit szeretni a sportolón.
Kezdj új életet, olyannal, aki lezárja a kapcsolatokat az exekkel. Csak úgy lehet új komoly kapcsolat, ha az ember nem tart kapcsolatot a régi szerelemmel. Olyan férfival szóba se állj, aki barátkozik a volt szerelmével. Az ilyen mindig potenciális lyuk egy férfi számára, írom ezt férfiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!