Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalhat a barátom?
Figyelt kérdés
Küldtem neki pár szexi képet, írta hogy nagyon kíván. Találkoztunk másnap, de nem hívott át magához, és amikor én hívtam be hozzám akkor sem jött be.
Hogy lehet az hogy lány létemre több szexre van szükségem mint neki? Vagy megcsal?
2021. dec. 3. 10:35
1/5 anonim válasza:
Vagy még szűz és nem mer kezdeményezni. Fogd meg és rántsd magadhoz, különben ott fogjátok nézegetni még magatokat hetekig.
2/5 anonim válasza:
Szexuális étvágy nemtől független, így előfordulhat, hogy egy nő többet kívánjon, mint egy férfi. Mit mondott, miért nem akar bemenni? Milyen köztetek a kapcsolat?
3/5 anonim válasza:
Mi lenne, ha kommunikációval kezdenéd: Mondd, Jani, ha előző nap úgy kívántál, akkor hogyhogy nem jöttél be, mikor hívtalak?
4/5 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Lefeküdtetek már? Ha igen milyen a szexuális életetek?
5/5 anonim válasza:
Balfék, kihagyni egy ilyen lehetőséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!