Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem szerint én is akartam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szerint én is akartam, de csak kihasználtak, szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Kicsit most fasírtban vagyunk a férjemmel, mert nem foglalkoztam vele eleget és ezt megunta és elment. Ez lassan 4 hónapja. Mikor elment, pár régi ismerősöm elkezdett érdeklődni felőlem és jól esett, hogy valakit még érdeklek. Az elején leszögeztem, hogy a férjemet szeretem és nem szeretnék semmit senkitől. Ennek ellenére a beszélgetéseink között sok próbálkozás volt, majd végül jól esett volna, hogy tudjunk beszélgetni és (de csak beszélgetni) így elmentem a lakására ahol ittunk pár italt és sajnos annyira berugram, hogy sikerült neki a behatolás... majd két hét múlva elmentem egy másik ismerősömhöz filmet nézni este, ahol tanulva az előző hibámból ugyan nem ittam, de addig addig simogatott meg puszilgatott, hogy bevitt a hálószobába és ott is megtörtént....teljesen nem értem magamat és tényleg nem akartam semmit senkitől, de ez történt. Most mit tegyek? Ezt elmondtam a férjemnek, teljesen kiakadt és összetört és nem hiszi el, hogy nem akartam tőlük semmi és hogy én valójában áldozat vagyok.

2022. szept. 10. 06:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem egy igazi valodi ferfival vagy egyutt az biztos.

Te szivatod magadat egy papuccsal. Ilyenek mellett minden nő masok utan vágyik.

2022. szept. 10. 11:21
 22/24 A kérdező kommentje:
milyen egy igazi valódi férfi? elmegy dolgozni és munka után meccset néz sörrel a kezében? vagy hogy? bevallom őszintén, voltak olyan helyzetek, mikor ő nem csinált semmit (mint utólag kiderült direkt) hogy megnézze mi történik a háztartásban..Nos a mosatlan tele, nem volt tányér sem evőeszköz és pizzát rendeltünk...erre ő megunta veszekedtünk és elmosogatott meg elment a boltba bevásárolni, mit kellett volna tennie?
2022. szept. 10. 13:39
 23/24 anonim ***** válasza:
76%

héten 2x is előfordult, hogy nem tudott mit enni és dühösen elviharzott, hogy ennyit se tudok neki megcsinálni...ez volt az utolsó "balhénk" és akkor elment...

Nem kell ismerősökhöz eljárkálni kufircolni, és akkor jutna idő a főzésre.

2022. szept. 10. 16:00
 24/24 anonim ***** válasza:
61%

Legalább jó volt a kétszeri szex? :-)Mert ha igen, toljál le

mindent,aztán keress új kapcsolatot.Ez is csak egy pasi,nem a világvége.

2022. szept. 13. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!