Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnám meg a barátnőjét?
Figyelt kérdés
Volt barátom megcsalt, nem is egyszer. Már 1,5eve hogy szakítottunk ez idő alatt 2-3x is próbálkozott, mint csak barát aztán mikor többet akart én nem mentem bele és megszakadt a kapcsolat mindíg (de persze minden egyes alkalommal elmondta mennyire szereti a barátnőjét). Most barátnőm 14 éves hugánál próbálkozott be (igen egy 14 éves "kislánynál") Azt hiszem erről joga van tudni a lánynak, mert nekem is jól esett volna, ha akkor az egyik lány akivel csalt elmondta volna. Az utána meg már az ő dolga mit kezd vele 🤷♀️
Annyit tudok róla, hogy B-vel kezdődik a neve, szülei ismerősei közt nincs meg. Hogy találhatnám meg őt? Hogy érdemes keresni?
Nem fog hinni neked. Képekkel támasztottam alá, hogy az exem nálam próbálkozik. Hogy átveri. Hogy anyagi gondjai vannak. Stb. Én voltam a bolond 🤷🏽♀️
2021. márc. 20. 12:08
2/9 A kérdező kommentje:
Azért is írtam hogy az már az ő dolga mit kezd vele, de azt már nem mondatja, hogy én aszisztáltam hozzá és nem állithatja be úgy, hogy én vagyok a hibás, aki kezdeményezte a kibékülést, kavarást (vagy nem is tudom mi erre a jó szó), hiszen akkor nem mondanám el.
2021. márc. 20. 12:12
3/9 anonim válasza:
Szerintem fölösleges energia befektetés. Őszintén, engem felbosszantott a reakció, hogy én vagyok bolondnak nézve és továbbra is dúl a love. Nem azért, mert nekem kellene az exem, hanem mert segíteni akartam, és én vagyok beállítva szerintem a kattos exnek. Jobb lett volna, ha nem szólok. Az ilyen, aki bedől ezeknek, vak, és meg sem érdemli a segítséget.
2021. márc. 20. 12:20
4/9 anonim válasza:
Mert ha belegondolsz, milyen pár az, aki nem veszi észre magától, hogy a barátja nem oké és másnak írogat? Én egyből észrevettem, hogy valami megváltozott akkor az adott illetőnél. Ezzel egészíteném még ki a mondandómat.
2021. márc. 20. 12:22
5/9 anonim válasza:
Sehogy. Nyíltan beszélj róla, hogy megcsalt, ha kell visszakerül hozzá az info, de egyébként nem a te dolgod.
2021. márc. 20. 12:35
6/9 anonim válasza:
" Most barátnőm 14 éves hugánál próbálkozott be (igen egy 14 éves "kislánynál")" Furcsán vagy összerakva. Nem a kislányt vagy az anyját világositod fel, hanem a mostani partnerét.
2021. márc. 20. 15:56
7/9 anonim válasza:
A 6# jól írta. Nem az újat kell beavatni, hanem a kislány szüleit.
Én nem vagyok híve ennek a szóljunk az újnak/exnek. Senkinek semmi köze az én életemhez, soha nem avatkozok bele senki életebe, nem teszek fel kerdéseket, nem osztogatom a tanácsaimat senkinek, de akkor hagyjanak engem is béken. Ha én nem ártottam másnak és valaki beleszól az életembe, akkor kő kövön nem marad.
2021. márc. 20. 16:24
8/9 A kérdező kommentje:
A lány tudja és nem is állt le vele, de nem hiszem, hogy normális ha egy 25+fiu egy 14 éves lánytól bármit is akar. Nem akarok bele szólni az életébe amit írtam csinál az infóval amit akar de én pl tudni szeretnék róla, hogy a párom kislányoknak írogat
2021. márc. 20. 17:05
9/9 anonim válasza:
Ismerősei, azok között, akik lájkolták az újabb képeit, profilkepet.. Esetleg közös ismerőstől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!