Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem szerint én is akartam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szerint én is akartam, de csak kihasználtak, szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Kicsit most fasírtban vagyunk a férjemmel, mert nem foglalkoztam vele eleget és ezt megunta és elment. Ez lassan 4 hónapja. Mikor elment, pár régi ismerősöm elkezdett érdeklődni felőlem és jól esett, hogy valakit még érdeklek. Az elején leszögeztem, hogy a férjemet szeretem és nem szeretnék semmit senkitől. Ennek ellenére a beszélgetéseink között sok próbálkozás volt, majd végül jól esett volna, hogy tudjunk beszélgetni és (de csak beszélgetni) így elmentem a lakására ahol ittunk pár italt és sajnos annyira berugram, hogy sikerült neki a behatolás... majd két hét múlva elmentem egy másik ismerősömhöz filmet nézni este, ahol tanulva az előző hibámból ugyan nem ittam, de addig addig simogatott meg puszilgatott, hogy bevitt a hálószobába és ott is megtörtént....teljesen nem értem magamat és tényleg nem akartam semmit senkitől, de ez történt. Most mit tegyek? Ezt elmondtam a férjemnek, teljesen kiakadt és összetört és nem hiszi el, hogy nem akartam tőlük semmi és hogy én valójában áldozat vagyok.

2022. szept. 10. 06:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Előtte az elmúlt két hónapban mit csináltál? Ketszeri nem főzés még nem a világ vége. Ha mi nem főzünk feleségemmel, akkor rendelünk kaját.. nem nagy kaland..
2022. szept. 10. 07:41
 12/24 A kérdező kommentje:
Oké, igen igen, de ez kb 4 éve tart, és állandóan mondja, kb fél évente, hogy ez így neki nem jó és szeretné ha megváltoznék, de annyira elkenyelmesedtem és azt hittem hogy rendben vagyunk..az elején neki is 1 állása volt akkor jött ment a boltba, sokszor főzött (magára is) de hogy most két állása is van nem sok ideje van. Igaz az elején mielőtt belekezdett volna, mondta, hogy ha ő másodállást is vállal csak annyit kér hogy legyek háziasabb...
2022. szept. 10. 07:48
 13/24 anonim ***** válasza:
83%
Mit tegyél? Húzd be füled farkad, itt egyedül te vagy sáros. A férjed jól döntött. Valjatok el és kezdjetek mindketten új életet.
2022. szept. 10. 07:52
 14/24 A kérdező kommentje:
Azzal a szándékkal ment el, hogy amit vele nem tudtam megtanulni, majd megtanulom egyedül....csak hát nagyon szar, hogy elhagyott és otthon a 4 fal között nagyon nem tudtam mit csinálni és jól esett hogy beszelgetnek velem...néha a férjem ralámnézett. Tegnap elkérte a számlakivonatom, hogy megnézze mire költöttem 120ezer forintot a hónapban, mert nem érti. Nem adtam oda és ő erre elviharzott...
2022. szept. 10. 07:59
 15/24 anonim ***** válasza:
89%

Nézd, ha nem kamu, akkor váljatok el és csókolom. Egyébként egy embernek 120 valóban sok. Én a számlákkal és egyéb programokkal együtt, két macskával költöttem kb ennyit.

De ez lényegtelen is. Nem passzoltok. Rólad könnyem csúszik a bugyi így bizalom már úgysem lesz. Türelem, tisztelet, meg szeretet meg eleve nincs. Akkor miért kéne még pedálozni?

2022. szept. 10. 08:09
 16/24 A kérdező kommentje:
Nincs szeretet ???? Mindennél jobban szeretem. Könnyen csúszik?? Nem voltál ott, egyedül voltam és magányos...nagyon nagyon nagyon sokat próbálkozott és írt, de én mindig csak azt mondtam, hogy nem akarok tőle semmit...mindegy úgy se értitek, bipoláris zavart diagnosztizáltak nálam én pszichiátriára is bementem, hogy segítsenek rajtam...mindegy, nekem már úgyis mindegy. Nem hisz nekem senki
2022. szept. 10. 08:14
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Na jó túltoltad a kamuvonatot.
2022. szept. 10. 08:24
 18/24 A kérdező kommentje:
Mitől lenne kamu ? De most komolyan.
2022. szept. 10. 08:28
 19/24 A kérdező kommentje:
Elhiszem, mindenki másnak olyan jó és szép az élete, de az enyém így alakult...
2022. szept. 10. 08:29
 20/24 anonim ***** válasza:
93%

19, nem alakult, hanem aktívan tettél érte. Nekem nyomhatja a gombot aki, ameddig akarja. Eleve nem jutunk el odáig, hogy a bugyi ba turkáljon, vagy a mellem fogdossa, ha van párom és szeretem. Sőt, annyi is elég, ha van párom. Mert monogám vagyok és a becsületem, az adott szavam mindennél többet ér.

De valóban mindegy mit írunk. Ha a pasinak van esze szélnek ereszt. Nem csak a kefélgetés miatt, hanem mert bárki és bármi más hibás lehet, csak te nem. Aki ilyen szinten képtelen vállalni a felelősséget, az alkalmatlan felnőtt kapcsolatra.

2022. szept. 10. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!