Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők.Ti miért mentek bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők.Ti miért mentek bele olyan könnyen,a szeretői szerepkörbe? Miért hagyjátok magatokat kihasználni? Nem lenne jobb egy normális-emberi párkapcsolat?

Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 10:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%

Miért lenne kihasználás? Egy nő nem élvezheti a szexet vagy mi van? Úgy beszélsz, mintha a nő lenne az áldozat, ne vicceljünk már.

Akit egy szeretői viszonyban sajnálni kell, az a megcsalt fél. Inkább tőle kellene kérdezni, hogy miért hagyja magát megalázni és kihasználni és miért nem dobja ki a hűtlen farkincát.

2022. febr. 6. 10:27
 2/18 anonim ***** válasza:
89%

"Nem lenne jobb egy normális-emberi párkapcsolat?"

Úgy érted, olyan, mint amiben a szeretőt tartó férj és a felesége él? Hát nem tudom szívem, én nem voltam még szerető, de szívesebben szexelnék valakivel úgy, hogy tudom, hogy ez csak ennyi, minthogy együtt legyek valakivel, aki a pofámba hazudik, hogy megetessem, miután mást baszott meg. 😘

2022. febr. 6. 10:29
 3/18 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon igaza van a #2-nek.

És igen, a nő sem csak egy tárgy a szexben. Ő is legalább annyira élvezi mint a férfi.

2022. febr. 6. 11:18
 4/18 anonim ***** válasza:
63%
Csak feltételes módban tudok írni. Én elsősorban azért mennék bele, mert az a férfi vonz, függetlenül attól, hogy foglalt. Értem, hogy egy egyedülállóval lenne erkölcsös, de ha hidegen hagy, akkor kitehetem az ablakba a nagy erkölcsöt. Másodsorban egy "normális-emberi párkapcsolat" velejáróinak legalább 90%-ától a hideg kiráz. Tehát nem, nem lenne jobb, ha mindenféle közös programra ráncigálnának, jönnöm-mennem kéne. Nem lenne jobb a rengeteg megfelelési kényszer; hogy "vizsgáznom" kelljen a családtagjai, barátai, ismerősei, rokonai előtt, jópofiznom velük, 24/7 érdekesnek, szórakoztatónak, tájékozottnak lennem, folyton főznöm, takarítanom, házat/lakást csinosítanom, mindig a tőlem telhető legjobban kinéznem stb.
2022. febr. 6. 11:30
 5/18 anonim ***** válasza:
73%

Gyakorlatilag csak a 4. által leírtakat tudnám én is felhozni.

Vagy leegyszerűsítve: 20 centi kolbászért minek tartsak itthon disznót?

2022. febr. 6. 11:32
 6/18 anonim ***** válasza:
35%

Szívesen ismerkednék olyan nővrl, aki abdzolút nem "kapcsolat párti", nekem is csak a szex hiányzik!Senkinek sem akarok megfelelni!

Üdv_Dávid!39!

2022. febr. 6. 11:35
 7/18 anonim ***** válasza:
21%
Azért az itt választ adók csak a párkapcsolat szélsőségesen torz oldalát írják le, miközben “megmoralizálják” miért is jó egy szeretői viszony. Alapvetően sajnalom őket, hogy így élik meg.
2022. febr. 6. 12:11
 8/18 anonim ***** válasza:
65%
Mert szeretőként csak a legjobb részt kapom, amíg a barátnőnek mindent el kell tűrnie.
2022. febr. 6. 12:39
 9/18 anonim ***** válasza:
76%

7

Én is sajnállak, hogy nem tudsz különbséget tenni aközött, hogy valaki szánt szándékkal csak szexet keres épp az életében és aközött, hogy mást keres, amivel be is etetik, de csak szexet kap.

Egy jó kapcsolatban élő ember pont annyira van kihasználva, mint akinek épp futókalandjai vannak, mert arra van igénye: semennyire.

Sajnáld a megcsalt nejeket, hogy egy férget választottak maguk mellé és még nem szabadultak meg tőle. És sajnáld azokat, akik annak reményében fekszenek valaki alá, hátha akkor összejön velük. Mert ez magad szemenköpése és kihasználni hagyása. Közölni a szándékaidat és annak megfelelően cselekedni és belemenni abba, amire épp szükséged van, legyen az szinglin futókaland vagy komoly kapcsolat, nem kihasználás.

De ezt a kapcsolatfanatikus rongyok sosem fogják megérteni.

2022. febr. 6. 12:40
 10/18 anonim ***** válasza:

Beszélnek valamivel (akár férfi akár nő) aki szerető volt!

Segítség kellene

2022. febr. 6. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!