Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Ti miért mentek bele olyan könnyen,a szeretői szerepkörbe? Miért hagyjátok magatokat kihasználni? Nem lenne jobb egy normális-emberi párkapcsolat?
#7 finoman kérdezném, a szerető vette el azt a nőt, akit megcsaltak vagy a férje?
A szerető nem tartozik hűséggel annak a nőnek. Nem rá kell ezeket olvasni. Lehet nem is tudja, hogy foglalt a fickó, a hűtlenek sok dologra képesek...
Aki hűséges, azt az atyaisten sem fogja más ágyába vinni, szóval kicsit unalmas, hogy a szeretőre fújtok ahelyett, hogy otthon végeznétek patkányirtást.
#11 Hogy mi?
A normális párkapcsolatot mossátok össze egy szerelmi háromszöggel. Erre hívtam fel a figyelmet. A leírt kommenteddel egyetértek. Arra próbáltam utalni, hogy nem minden kapcsolatban csalják szarrá egymást a felek, alapvetően egy egészséges kapcsolat csak hozzáad és nem elvesz.
Ti tudjátok, szerintem még gáz a más lábtörlőjének lenni, erre nem lehet egy nő sem büszke.
Másrészt hányinger, hogy előtte valaki férjével vagy feleségével szexel, aztán jöttök ti. Igénytelen és undorító.
#16 Köszi, igen. Ilyen nagyon sok van.
Az a szitu, hogy a "hűtlenség" egy nagyon széles fogalom. Pont, mint a "párkapcsolat" szó.
Én nem vagyok hűtlen az egész életünkhöz, amit a párommal összeraktunk.
Mindent megkapunk és megadunk egymásnak, amit kvázi "megigértünk", összeálmodtunk.
De ettől még van valaki más is, akinek még tudok adni magamból. És ő pedig elfogadja.
És Isten látá, hogy ez így jó, és megpihenék, és lőn a hatodik nap.
#15: 'gáz a más lábtörlőjének lenni' - ha ez igaz lenne, akkor valóban kihasználná a nőt a szeretője. De szerintem ez nem így van. Szerintem a 'megcsaló' ( és mindegy, hogy férfi vagy nő) tudja, hogy mi hiányzik neki otthon és átgondolta, hogy tud ezzel a hiánnyal élni vagy sem.... Ha úgy dönt, hogy elfogadja az otthoni 'hiányt' és házasságon kívül 'pótlást' keres: nyilván csak olyan 'pótolja' a hiányt, akinek szintén hiányzik valami, sőt, pont az hiányzik amit a megcsalótól megkaphat. Durván fogalmazva: érdekközösség, a kereslet és a kínálat találkozik. Miért lenne ettől kihasználva bármelyik fél is? És pláne miért lenne kihasználva a szerető? Hiszen önként és 'dalolva' lépett be a kapcsolatba, azért, mert ez így jó neki. Ha nem lesz jó, majd kilép, hiszen önálló, döntésképes ember, ráadásul független, úgy intézi az életét, ahogyan akarja. Tovább megyek: ha egy házas félnek és egy szabadnak viszonya van, akkor aki inkább kényszerpályán mozog, az nem a független, hanem a házas, mert ő az, aki nehezebben tud változtatni még akkor is, ha igazán akarna... Tehát ha valaki 'lábtörlő', akkor szerintem az, aki házasként szeretőt tart, mert
a külső viszonyban a 'szabadságfoka' sose lesz akkora, mint a szabad szeretőjéé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!