Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan kellene reagálnom erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene reagálnom erre a helyzetre?

Figyelt kérdés

Van valaki, aki rengeteg bosszúságot okozott nekem, életem egyik legszebb alkalmát teljesen tönkre tette, nagyon sok hamis, alaptalan dolgot híresztelt rólam.

Két éve "kapcsolatban" él, a "párja" néhány nap után magához költöztette.

Nem olyan rég viszont találtam egy bizonyos oldalon egy profilt, amin az illető, aki bosszúságot okozott nekem, a meztelen testét és intim pillanatokban(nem a párjával) készült képeket oszt meg, és különféle szexuális tartalmú kiírásokkal, "felhívás keringőre" jelleggel mutogatja magát azon a bizonyos oldalon, miközben a "párja" gyanútlanul éldegél vele, észre sem véve, hogy össze-vissza csalja ez a senkiházi.

Ha nagyon aljas lennék,-már pedig megérdemelné azok után, amit velem tett-, beárulnám a srácnak, hogy mit művelnek a háta mögött, ennél jobb alkalom úgysem lesz arra, hogy visszavágjak.

Ott van viszont a másik oldala(ami miatt a kérdés is kint van), vagyis az, hogy lealacsonyodni sem szeretnék egy bizonyos szintre.

A harmadik szemszög pedig az, hogy utálom/utálnám, ha valaki kihasználna, miközben mással enyeleg, így én az ilyen jellegű dolgokra nagyon harapok.

Nem mellesleg csóri palit is hülyének nézi ez a "nemminősítem" alak.

Ebben a helyzetben mit érdemes tenni?

2022. máj. 29. 16:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%
Az alapprobléma, hogy gyűlölettel rongálod magad. Erről kell lejönni és nem merül fel ilyen kérdés. Nekem annyira kevés időm van szerencsére, hogy senkit nem utálok.
2022. máj. 29. 16:32
 2/12 Varga Lilian ***** válasza:
61%

A lehető legbölcsebb dolog hogyha kimaradsz ebből. Ez az ő kapcsolatuk és úgy élik ahogy szeretnék…ha majd rájön az illető a másik hazugságára (feltéve hogy most nem tudja) akkor rossz lesz neki de ha most beleavatkozol azt fogja mondani hogy te vagy a hibás, te vagy aki tönkretette a kapcsolatot mert elárult egy titkot.

Hagyd magad mögött őt/őket és éld a saját életed :)

2022. máj. 29. 16:44
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

Kell csinálni néhány képernyőmentést, hogy látszódjon az oldal, kinyomtatni, borítékba tenni, és betenni a postaládába. Vagy olyan helyre, ahol biztos megtalálja a címzett.

Nem olyan bonyolult ez.

2022. máj. 29. 16:56
 4/12 A kérdező kommentje:

2-es!

Az pedig az én életem volt, amit tönkretett az illető, vagy legalábbis erőteljesen próbálkozott vele.

Másrészt csak ő ÉLI azt a bizonyos életet, a másik fél gyanútlanul él vele egy háztartásban úgy, hogy állandóan megcsalja ez a senkiházi. :D

1. válaszadónak is szól.

Meglátjuk, te mennyire tudod elengedni, ha életed legszebb napjait megpróbálná valaki elrontani, csak és kizárólag azért, mert nem feküdtél le vele. :D

Nehéz ölbe tett kézzel végig nézni.

3-as! Vannak képek bőven, azzal gond egy szál se.

2022. máj. 29. 18:30
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Nekem nincsenek ilyen problémáim. Nincsenek legszebb napjaim, akivel le akarok feküdni, az is le akar velem stb. 1-es voltam.
2022. máj. 29. 18:32
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Aki békében van magával, az másokat is békén hagy.
2022. máj. 29. 20:59
 7/12 anonim ***** válasza:
69%

Na szép. Ilyen nehéz feldolgozni, hogy téged is megb.szott, meg a csajt a képeken meg a mostani párját is? Jó dumája lehet, vagy csak mindannyian naívak vagytok.

Férfiként hihetetlen amit látok magam körül, hogy az ilyen senkiházi alakok képesek lebeszélni a bugyit józan nőkről. Aztán jön a "pedig ő másnak tűnt mint a többi", meg "azt mondta szeret" stb. Hagyjukmár... Benézted, dolgozd fel ennyi.

2022. máj. 29. 22:24
 8/12 A kérdező kommentje:

Ti félreértitek, jó emberek! :D

Soha, semmi közöm nem volt egyikhez sem.

Elcseszte volna életem nagy napját, rólam azt híresztelte, hogy nemi beteg vagyok, édesapámról azt, hogy alkoholista, édesanyámról pedig azt, hogy elhagyott gyerekként.

Mindezt azért, mert nem feküdtem le vele.

Szóval egy öntörvényű, másokat tönkre tenni akaró, kiélt *****.

Nekem ne jöjjetek azzal, hogy aki békével van magával, az másokat is békén hagy. Ezt írjátok inkább neki, szívesen adok nevet, hátha a ti családotokat is megpróbálja bomlasztani.

Engem támadtok, holott baromira nem könnyű lenyelni, hogy éli világát, és vadidegen embereket kezd ki csak azért, mert nem fekszik le vele mindenki, akivel ő akar.

De persze, én vagyok a hibás. :D

Gratulálok az eddigi válaszadóknak!

Inkább ne írtatok volna semmit.

2022. máj. 29. 22:36
 9/12 anonim ***** válasza:
34%
Te beteg vagy.
2022. máj. 30. 04:35
 10/12 A kérdező kommentje:

Beteg vagyok, amiért tönkre akart tenni kizárólag azért, mert nem feküdtem le vele, és ezek után bosszúhadjáratot indított ellenem.

Felfogjátok ti, hogy mit írtok? :D

Adódott egy alkalom, hogy visszakapja. Vissza is kapta, a pasija már mindent tud tőlem. :)

2022. máj. 30. 19:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!