Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan kellene reagálnom erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene reagálnom erre a helyzetre?

Figyelt kérdés

Van valaki, aki rengeteg bosszúságot okozott nekem, életem egyik legszebb alkalmát teljesen tönkre tette, nagyon sok hamis, alaptalan dolgot híresztelt rólam.

Két éve "kapcsolatban" él, a "párja" néhány nap után magához költöztette.

Nem olyan rég viszont találtam egy bizonyos oldalon egy profilt, amin az illető, aki bosszúságot okozott nekem, a meztelen testét és intim pillanatokban(nem a párjával) készült képeket oszt meg, és különféle szexuális tartalmú kiírásokkal, "felhívás keringőre" jelleggel mutogatja magát azon a bizonyos oldalon, miközben a "párja" gyanútlanul éldegél vele, észre sem véve, hogy össze-vissza csalja ez a senkiházi.

Ha nagyon aljas lennék,-már pedig megérdemelné azok után, amit velem tett-, beárulnám a srácnak, hogy mit művelnek a háta mögött, ennél jobb alkalom úgysem lesz arra, hogy visszavágjak.

Ott van viszont a másik oldala(ami miatt a kérdés is kint van), vagyis az, hogy lealacsonyodni sem szeretnék egy bizonyos szintre.

A harmadik szemszög pedig az, hogy utálom/utálnám, ha valaki kihasználna, miközben mással enyeleg, így én az ilyen jellegű dolgokra nagyon harapok.

Nem mellesleg csóri palit is hülyének nézi ez a "nemminősítem" alak.

Ebben a helyzetben mit érdemes tenni?

2022. máj. 29. 16:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%

Mi az a fene nagy probléma? Hogy valaki valótlanságot állított rólad és a családodról? Ez a legtöbb emberrel megesik ám. Nem te vagy az egyetlen a világon, akivel rosszindulatú volt valaki. Az itt válaszolók többségének volt ennél sokkal komolyabb problémája is.

Ha neked így jó, éld gyűlölködve az életed. A legtöbb ember kicsit sajnálja magát, de méltósággal továbblép. Te meg hagyod, hogy egy ilyen tahó határozza meg az életed. Elérte a célját.

2022. máj. 30. 19:18
 12/12 anonim ***** válasza:
61%

Nem kell ezt ennyire túl spilázni,ha megbántott téged

alaptalanul, jogod van keresztbe tenni neki.

Megérdemlik az ilyen szemetek.Viszont ha megteszed,

okosan csináld, úgy hogy hozzád semmiképp se legyen köthető.

2022. jún. 17. 14:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!