Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Mennyire számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mennyire számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés
A párommal már 2 éve együtt vagyunk és eddig nem volt semmi problémánk, nem veszekedtünk sokat, meg az ágyban sem volt ellenkezés semmiben...eddig. Én nagyon tartom magam ahhoz, hogy (kulturáltan fogalmazva) nem veszem a számba egy férfi péniszét sem. A barátom megértett és nem is erőltette soha, viszont pontosan 1 héttel ezelőtt bevallotta, hogy aznap este, amikor hazafelé tartott felvett egy prostit mégpedig azért, hogy leszopja...Állítása szerint nem történt semmi más, csak ennyi. Teljesen lesokkolódtam, de bízok benne annyira, hogy tényleg csak ennyi történt és igazat mondott. Viszont engem ez eléggé rosszul érintett és csalódtam benne. Mondtam is neki, hogy ennél többre tartottam és nagyot csökkent a szemembe. Sokszor bocsánatot kért, de valahogy nem tudom elfelejteni és megbocsátani neki. Gondolkodtam a szakításon, de 2 év kapcsolatot sajnálok a "kukába dobni". Az is megfordult a fejembe, hogy ha egyszer megtette, akkor máskor is megteszi, de akkor nem biztos, hogy elmondja. Ez az eset után nem bírok úgy lefeküdni vele, hogy tudom félrelépett (már amennyire félrelépésnek számít). Tisztában vagyok vele, hogy előttem volt még kapcsolata és, hogy nem én vagyok neki az első, de ez mégiscsak rosszul érintett. A válaszokat előre is köszönöm!

2022. szept. 1. 15:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
40%
Te ezen csodálkozol? Az ilyen prűd lánykák nem is tudom milyen álomvilágban élnek
2022. szept. 1. 16:58
 12/26 anonim ***** válasza:
85%

Az én párom sem akarta bekapni valami rossz élmény miatt. Aztán évek múltával egyszer arra eszméltem, hogy a hangszeren játszik...

Néhány alkalom után már nyugodtan elmehettem a szájában is 😊🤭

És nem, ő nem szereti. De látja rajtam, hogy én élvezem, és megteszi.

Amíg nem kapta be, addig az orál egyoldalú volt. Nem baj, megérte várni, ügyes lett 😉

2022. szept. 1. 17:06
 13/26 anonim ***** válasza:
88%
F/31. Ne hallgas itt a sok baromra aki azt mondja hogy a te hibád. Ha nem tetszik a dolog a párodnak akkor tovább áll,de nem a megcsalás a megoldás. 10 éve élek párkapcsolatban. A páromnak előttem még nem volt pasija és nem volt szexuális élménye. Megpróbálta az orál szexet mert nagyon akartam és hát nem volt jó élmény neki. Aztán én is megtettem neki és nekem nem volt gondom a dologgal, de azt mondta hogy nincs szüksége rá. Ez kb az első 6 hónapban volt és azóta eltelt már 9 év. Volt rá alkalom 2-3 alkalommal magától neki állt az orál dolognak de mivel láttam rajta hogy nem igazán hangolodik rá azért szóltan neki hagyja abba. Jó a szex közöttünk csak annyi hogy nincs oral és nincs megcsalás se. Nem vagyok rá és nem is hiányzik.
2022. szept. 1. 17:13
 14/26 anonim ***** válasza:
71%

Sokan megtisztelnek a valaszukkal, de te semmi reakciót nem írsz. Ilyen vagy te az ágyban is aztán sirankozol hogy megcsaltak. Van kommunikáció köztetek?

Hogy megcsalás -e? Persze hogy az, mert a nemesebbik testrészét szopogatták 😁.

2022. szept. 1. 17:14
 15/26 anonim ***** válasza:
78%

1. Bill ota tudjuk h egy szpas nem megcsalas. (Vicc volt)

2. Ha egy no nem tudja akarja rendesen leszpni a parjat akkor le fogja mas.

Sz viszont evidencia

2022. szept. 1. 17:35
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

12 vagyok.

Köszi a lepontozast mindenkinek!

Na ez van itt... Ha valaki leirja az igazat lepontozzak. Sebaj, nem engem pontoztok le, hanem a párom.

Miért?

Mert szeret engem.

Gratula mindenkinek!

Soha nem követeltem, hogy xopjon! Ő akarta megtenni.

Kérdező pedig lehet, hogy rossz élménnyel kezdte. Vagy csak egyszerűen nem megy. Majd ha lesz kedve megteszi. Vagy legalább megpróbálja, ha igazán kedvében akar járni a párjának. De erőltetni nem szabad... Jön az majd magától

2022. szept. 1. 17:48
 17/26 A kérdező kommentje:
Volt egy eléggé megrázó, traumatikus élményem, ami akaratom ellenére mai napig élénken bennem él. Voltam miatta pszichológusnál, szüleimre nem számíthattam, mert miattuk történt az egész. Sokáig voltam depressziós és gondolkodtam azon, hogy szingliként, magányosan fogom leélni az egész életem. Erről senkinek nem beszéltem. Sok idő kellet ahhoz, hogy a mostani páromnak elmondjam, de így is nehezemre esett. Többnyire emiatt nem erőltette a dolgot és egyezett bele, hogy ne. Nyilván nem vártam el tőle, hogy kényeztessen orálisan, hisz az nem lett volna igazságos. A válaszolók közül sokan gondolnak prűdnek, amivel semmi baj nincs, mert ha egy idegentől hallanám ugyanazt, amit én leírtam első gondolatom lenne, hogy egy prűd emberrel van dolgom. Volt, aki írta, hogy ki kell vizsgáltatnom magam és a párom is, mert összeszedhetett a prostituálttól bármit. Ettől nem félek, mert 2 hete nem történt köztünk semmi. Valószínű, hogy a kapcsolatunknak vége lesz, mert ahogy többen is írták neki is jobb lesz és nekem is. Ő talál magának egy olyan lányt, aki kedvére kényezteti én meg egyszer legyőzöm a magam démonjait és örülök neki, hogy sikerült vagy tényleg szinglin élem le az életem. 🙂
2022. szept. 1. 19:34
 18/26 anonim ***** válasza:
28%
Csodálod, hogy megcsalt? Szoptad volna le, aztán nem ment volna máshoz. Én még le is nyelem barátomnak, úgy az igazi.
2022. szept. 1. 20:46
 19/26 anonim ***** válasza:
85%
18, te olvastad,hogy mit írt előtted a csaj vagy csak ìtkálsz ide hülyeségeket? Észlény...
2022. szept. 1. 20:56
 20/26 A kérdező kommentje:
#18 egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy megcsalt, hisz valamilyen szinten számítottam rá. Igen, valóban váratlanul ért, hisz azelőtt mondta, hogy ez neki rendben van és nem gond, segít feldolgozni a történteket (ami miatt pszichológushoz fordultam). Szerinted úgy az igazi, ha az orális után még le is nyeled a spermáját...igazából kinek mi. Biztos vagyok benne, hogy sokan egyetértenek veled viszont úgy gondolom, hogy ha olvastad volna az előző hozzászólásomat, nem írtad volna le, amit gondolsz. Ha meg olvastad és annak ellenére írtad le, akkor nem tudok mit mondani. Gondolom nem történt veled semmi olyan, amire nem emlékezel vissza szívesen. Véleményem szerint, ha így lenne, akkor vagy más véleménnyel lennél vagy csendben maradtál volna. De mindegy is. Elvégre azért írtam ki a kérdés, hogy válaszokat/véleményeket kapjak legyenek azok pozitívumok vagy negatívumok.
2022. szept. 1. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!