Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mennyire számít megcsalásnak?
Hát megcsalásnak megcsalás. Ezt így ne is kérdőjelezd meg.
Viszont, ahogy kiveszem, ő végülis nem kommunikálta, hogy a szex igy nem tetszik neki. Vagy próbálta és te ignoráltad?
Miért nem veszed a szádba?
Ez kell egy férfinek, hidd el ha nem kapja meg máshol megkapja..
Ez mindenképp megcsalas.
Másrészt reméld, hogy húzott gumit, mielőtt a prosti be kapta neki, mert ha nem, simán hazavihetett valami betegséget neked.
Oké, akkor ha így volt, akkor az ő részéről gond, hogy elfojtotta magában és eszkalálódott. Viszont nem vagytok akkor kompatibilisek az ágyban, mert neki ez hiányozni fog a jövőben is, mert te se engedsz az álláspontodból.
Az meg, hogy megcsalt, meg pláne kinyírta azt az egészet. Örülj neki, hogy CSAK 2 éved ment rá, engedjétek el egymást, találjon mindenki valakit, akivel jobban klappol a szex.
Megcsalásnak számít teljes mértékben.
Bár megjegyzem, hogy ez manapság már nem számít extrának. Persze neked jogod van eldönteni, hogy mire vagy hajlandó csak ne csodálkozz rajta ha zsinórban ez fog történni veled. Én mondjuk biztos nem erőltetnék veled semmit, mert borzasztóan prűdnek gondollak emiatt. Remélem, hogy nem várod el az orális kényeztetést magadnak sem.
Téged csak az zavar, hogy ez megcsalás e?
Te jó ég! Csináltassatok kicsit később egy STD tesztet mind a ketten. A gonorrea (kankó) a torokban is megterem.
"Növelheti a fertőződés rizikóját az is, hogy a betegség sok esetben tünetmentes vagy csak enyhe tünetekkel jár együtt. A garatot érintő kankó az esetek 90 százalékában tünetmentes. Ezen fertőzéseknek nemcsak a diagnosztizálása, de a kezelése is nehezebb lehet."
Megcsalásnak megcsalás, de tökéletesen érthető, én is megtettem volna.
Azt megkérdezhetem, hogy miért nem veszed a szádba? Mi az oka?
Ő téged kielégít szájjal? Te igényled?
Megcsalás, de mindketten hibásak vagytok. Pontosabban ő leginkább, mert látszólag ezt elfogadta, de közben mégsem.
Te pedig miert ragaszkodsz ehhez ennyire? Rossz élmény? Vallás? Vagy csak úgy? 2 év után azért már elég jól összecsiszolodik 2 ember ahhoz hogy néha megtegyen a másiknak olyat ami neki nem igazán jó (de nem jár fájdalommal!), csakhogy örömet okozzon a párjának.
Mondom ezt úgy, hogy rossz élmények után én se tudom még a páromnak bekapni 9 hónap járás után se. De bízom benne hogyha magamban feldolgoztam amit fel kell, akkor fog menni. Mert látom mennyire szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!