Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalasnak szamit a telefonos beszelgetes?
Rajta kaptam hogy mas novel beszelget de visszautasitottak…
Esdekel a bocsanatomert…
Meg tud valtozni az ilyen ferfi?
Minek megváltozni?
Ilyenkor kell szakítani.
Az ok nem mindegy
-Ha pl kisebbsegi komplexusos, féltékeny típus vagy kapuzárásos, es kellenek neki a másik nem jelzései vagy a hódítások a lelki békéjéhez akkor nem fog.
-Ha kapcsolatfüggő és ez miatt talongyártó, liánozó, akkor sem fog
- Ha éretlen vagy tapasztalatlan vagy szimplán ösztönlény, talán 40 évesen megkomolyodik és elég lesz egy fix nő neki a sírig
- Ha eletében nem volt még ilyen helyzetekben(kísértés és azok következményei), akkor tanulópenz, botlásnak is betudható, de az ilyeneknek még önismerete sem szokott lenni ahaz még ők maguk sem tudják azt, hogy legkozelebb nemet fognak e mondani,csak akarják jóhiszemuen hogy nemet mondanak majd, ha újra ilyen lenne
- nárcik pl a másik elnyomásának vagy a másik "büntetésére"használják a nőzést gyakorta, nem változnak meg.
- fentiek keveréke erősítik az újabb előfordulás esélyeit
Pl tapasztalatlanság kisebbségi komplexussal párosulva
Ösztönlénység nárcizmussal párosulva
Naivitás önismeret hiány tapasztalatlansággal párosulva.
Igazából nem könnyű felmentő indokokat keresni.
Igazabol nem tudom hogy mi volt az ok :/
Huszonevesek vagyunk
Es egy 3 honapos kapcsolatrol van szo
De nem ertem miert csinalta mert ennek ellenere egy nagyon figyelmes pasi
Es most mindennap munka utan megkeres egy csokor viraggal hogy adjak neki meg egy eselyt
3 hónapos kapcsolatban ezen nem is szabad gondolkodni. Mi lesz később, ha most amikor még elvben mindketten oda vagytok egymásért másokkal kezd ki?
Egyébként biztos, hogy félrelépés volt a cél, nem baráti beszélgetést hallottál?
8
Hát ez vicc kategória már akkor :DDD Hát tisztán az volt hogy vissza akarta könyörögni magát az exéhez de az exe lerázta...
Szakítsd vele, jobbat érdemelsz egy szamárnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!