Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalasnak szamit a telefono...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalasnak szamit a telefonos beszelgetes?

Figyelt kérdés

Rajta kaptam hogy mas novel beszelget de visszautasitottak…

Esdekel a bocsanatomert…

Meg tud valtozni az ilyen ferfi?

#pasi #Megvaltozik?
2022. júl. 15. 16:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Mindenki azt tanácsolja, hogy szakíts, de együtt is maradhatsz vele, megvárod amíg valakivel megcsal és egész életre traumatizálod magad. Te döntésed.
2022. júl. 15. 20:01
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Fhuu de gáz….Elgondolkoznék rajra hogy kell-e ez nekem?
2022. júl. 16. 02:16
 13/14 anonim ***** válasza:
17%

Én biztos nem bocsátanám meg, viszont én rendszeresen csalom amiről nem tud.. 😂

L

2022. júl. 16. 16:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Attól hogy nincs fizikális kapcsolat még bizony egy megjátszott ártatlan telefonos beszélgetés nagyon tud fájni.

Az én páromnak is volt egy ilyen lerázhatatlan őálltala fogalmazott lelki társa.

Aki többet gondolt magáról mint ami valójában

Igaz neki kihívás valaki ha foglalt.Igazi baj és sz@rkeverő.Imád belemászni házas emberek életébe.

Szerencsére ezt a párom felismerte ahogy csak lehet mellőzi őt.Rájött ő is arra hogy csak közénk akar furakodni hogy tönkretegyék a kapcsolatunkat.Mindig azt váltottam nő és férfi között nem létezik igaz BARÁTSÁG az egyik fél mindig többet akar!

2022. júl. 18. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!