Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít? 20/F
Az a megcsalás, amit a párod annak tart.
Bár szerintem tudod te nagyon jól, hogy ez az, okkal csinálod a háta mögött, mint egy gusztustalan féreg.
A megcsalás az, amikor már felteszed magadnak ezt a kérdést, mert tudod, hogy amit csinálsz, nem helyes.
A megcsalás nálam már ott kezdődik, amikor "úgy" gondolok másra. Mivel nálam az érzelmektől lesz egy kapcsolat az, ami. Az én szememben egy hónapokig, évekig húzódó érzelmekkel teli flörtölés - akkor is, ha megáll az ilyen meztelenkép-küldözgetésnél - sokkal rosszabb, mintha egyszer megtörténik a dolog, aztán másnapra elfelejtem a nevét is. Vagy meg se jegyzem.
" nagyon szeretem a barátnőmet" miközben ilyeneket csinálsz, és hogy nem szakad rád a plafon? Itt sehol nincs szerelem részedről, de meg csak baráti szeretet és tisztelet sem. Ez konkrétan szakító ok.
Az expasim csinált hasonlókat a hátam mögött, azonnal kidobtam. Undorító.🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!