Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek egy nő meg tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy nő meg tudja bocsátaní a megcsalást?

Figyelt kérdés
Szerintem ez nagyon megalázó... Ha visszafogadja a férfit, milyen utána a kapcsolat? Gondolom nincs már feltétlen bízalom.

2022. aug. 30. 17:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%
Van aki igen, 3 nőt is ismerek akiket csaltak, megbocsájtották, mivel nem barátnőim nem tudom azóta ezt, hogy élik meg, de én magamból kiindulva nem tudnék megbocsájtani. Örök megalázottság és tüske lenne bennem. Számomra a megcsalás halálos bűn
2022. aug. 30. 20:55
 12/14 anonim ***** válasza:
92%
Én nő vagyok, nem bocsátottam meg és nincs az a férfi akinél meg tudnám bocsátani. Van önbecsülésem.
2022. aug. 30. 21:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Megbocsátani ilyet nem lehet. Mert a megbocsátás azt jelenti, hogy ugyanúgy 100% bizalmat adsz a másiknak. Ami megcsalás után elég röhejes. Aki egyszer csal, az máskor is fog. Ez ennyi.

Aki visszafogadja azt aki megcsalta, az jellemzően maximum azért teszi mert érdeke fűződik hozzá. Pl anyagiak.

Vagy tényleg annyira ostoba, buta, hogy azt képzeli, majd megváltozik. De ki viselne el a mindennapokban ennyire szellemileg visszamaradott embert a párjajént...nem sokan.

2022. aug. 31. 16:46
 14/14 anonim ***** válasza:
57%

Én soha nem bocsátanám meg, de mindig olyan férfiakat választok így visszagondolva, akik nem azok a típusok. Vagy lehet, csak nem adtam okot se rá, hogy máshova menjenek.

Igazából nem gondolom, hogy mindig csak a megcsaló fél a hibás, elég sokszor a megcsalt fél elhanyagolja a párját és ez vezet a megcsaláshoz. Amit ettől függetlenül nem tartok megbocsáthatónak, mert nem a hűtlenség a megoldás.

Ismerek olyan nőt is aki kimeríti a lábtörlő fogalmát. A párja már többször megcsalta még a gyerek és a házasság előtt is meg azóta. A szeretőtől képeket kapott messengeren! Le sem írom milyeneket, mindenkinek a fantáziájára bízom. És még így sem akar elválni! Nem szerelemből hanem mert mit gondolnának mások, hogy ők válnak!

2022. aug. 31. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!