Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! ti meg bocsátanátok a párotoknak a megcsalást?
1. Ittasan, szar lelki állapotban, nem húzódott el egy nőtől, mikor az megcsókolta (pár másodperc). Nyílván ő tehet róla, hogy ilyen szituációba kerül, de aztán rögtön rohan haza, elmond mindent, vállal minden felelősséget és kéri, hagy tegye jóvá, beszéljék meg mi a rossz a kapcsolatukba és gőzerővel tenne érte, hogy javítsák a kapcsolatukat.
2. A párja háta mögött megbeszél egy találkozót egy másik nővel, elmennek egy helyre, csókolóznak, szexelnek, ölelkeznek. Eltitkolja, a párja mástól tudja meg később.
Azért van különbség a két dolog között. Kérdem én is minden nőt, aki válaszol, semmit nem számít, hogy az első vagy a második eset történik meg?
Jajj bírom ahogy itt a sok álszent nő előadja magát.
Kérdező!
valóságban durrognának párat, belátják hogy nincs más lehetőségük az életben, max anyukához hazaköltözni, nyelnek egyet és a pasival maradnak.
Amit feljebb írtak az az álomvilág, amit én írtam, az meg a valóság.
Van különbség természetesen. Ettől függetlenül mindkettő szakítóok.
Sajnos vannak olyanok is, mint amit írsz. Ettől még én nem leszek álszent, hogy azonnal dobbantanék hasonló esetben.
Akinek egy idegen nő lesmárolása kellett ahhoz, hogy végre kinyissa a száját, azzal nem lesz könnyű a jövő.
És neki kéne mennie, mert ez az én lakásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!