Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! ti meg bocsátanátok a párotoknak a megcsalást?
5
A saját lakasomba koltoznék vissza, ja! es vinnem a gyereket is! Plusz mindenből kiforgatnám, beadnám a válókeresetet, (hogy ne én legyek az alperes) abba pedig beleírnék minden mocskot! A gyereket teljesen eltiltanám, ha kell hazudnék is!
Nem, nem maradnék vele, ha megcsal
Én nem tiltanám el a gyereket, de azért én se örülnék ha egy hazug, az állítólagos szeretteinek hazudozó valaki nevelné...
Kiderült róla hogy a saját rövidtávú öröme miatt simán kész átgázolni azokon, akiket állítólag szeret. Se annak nem örülnék ha a gyerek erről venne példát, de annak nem örülnék ha apucinak épp olyan kedve lenne és a gyerekén gázolna át, mert épp úgy szolgál az érdeke.
Pontosan, ha hazudik arról hogy szereti a családját, akkor ki tudja mikor kel fel újra olyan lábbal, hogy belerúg megint valakibe, akiről azt hazudja hogy szereti.
Nálunk is volt megcsalós eset a családban, ráadásul apuci még egy féltestvért is gyártott, a fia nem is akart vele többet találkozni utána, meg tudom érteni. Én se akarnék olyannal családi színjátékot játszani, akinek semmit nem jelent a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!