Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány megcsalás az, ami után még meg tudsz bocsátani a párodnak?
Úgy is kérdezhetem akár, hogy milyen szinttől számítod megcsalásnak? Ha flörtölnek egymással, vagy ha évődve csipkedik, fogdossák egymást, vagy csak ha már le is feküdtek egymással - és ez utóbbit csak egyszer vagy többször is?
Van-e olyan pont ami után azt mondod elég, vagy annyira szereted a párod, hogy bizonyos szintig elnézed neki?
Erre nehéz válaszolni, mert ahány kapcsolat annyi féle viszony és annyi féle ember. Nyilván az számít megcsalásnak ami már rosszul esik, és fordított helyzetben is rosszul esne a másik félnek.
Vannak olyan szintje a megcsalásnak, gondolok itt arra, hogy hónapokon keresztül számtalanszor lefeküdt mással titokban vagy valami hasonló jellegű dolog aminél szerintem nincs mentség és megbocsáthatatlan.
Lehet itt írni bármit, hogy egyből szakítunk, ha megcsal a másik, de sajnos a valóság mást mutat. Én azt biztosra tudom, hogy az előző helyzet után nem akarnék semmilyen kapcsolatot folytatni, viszont ha csak egyszer történne meg a dolog akkor ez lehet változna. Miért? Most azt gondolom, hogyha egyszer megcsak akkor sem bocsátanék meg, de hogyha együtt lennék valakivel 10 éve és lenne közös házunk, meg gyerekünk akkor lehet máshogy gondolnám. Ezért ez nagyon sok mindentől függhet.
Számomra egyébként a fogdosás, csók már a megcsalás kategóriába esik bele. A flörtölgetés pedig egy nem szép dolog még akkor se, ha tettlegesen nem történt semmi.
Kettőt már megbocsátottam, a harmadikat már nem fogom.
F40+
Én soha egyet sem bocsájtanék meg, de még nem csaltak meg soha.
Barátnőm ellenben még azt is elnézi, hogy a férjének több hónapig tartó kapcsolata volt és a nő terhes, állítólag a férjétől. Én hiába mondom neki, hogy maga a viszony is elegendő ok arra, hogy elváljon.
0, azaz nulla
Ha megteszi szépen fáradjon tovább, engem meg hagyjon békén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!