Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megtudnátok bocsátani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudnátok bocsátani a megcsalást?

Figyelt kérdés
Ha valaki megbocsájtotta, utána hogy alakult a kapcsolat? Megtudtatok benne bízni?

2021. júl. 22. 09:22
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Folytattuk, de nem tudok benne bízni.
2021. júl. 22. 09:24
 2/33 A kérdező kommentje:
Ez a mindennapokban nem okoz problémát köztetek?
2021. júl. 22. 09:32
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

*Meg tudnátok bocsátani

Egyébként attól függ. Mit takar a megcsalás? Flörtöt? Szexchatet? Testiséget? Viszonyt?

Viszonyt tuti biztos, hogy nem bocsátanék meg, ahogy a mással való testiséget sem tartom valószínűnek, hogy meg tudnám. A többit a körülményektől függően talán. Függne a kiváltó októl, a másik reakciójától, a kapcsolat minőségétől, hosszától, a kommunikációnk formájától... Stb.

2021. júl. 22. 09:48
 4/33 anonim ***** válasza:
95%
Én tényleg megbocsátottam már az első barátnőmnek, nem is haraxom rá, nem is az a típus vagyok. De nem tudtam folytatni vele a dolgot, maradtunk ismerősök.
2021. júl. 22. 09:52
 5/33 anonim ***** válasza:
87%
Nem,aki egyszer megcsalja a másikat,az máskor is megfogja.
2021. júl. 22. 09:54
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

megcsalás = nem rám van szüksége.

Ha nincs rám szüksége, akkor pedig menjen ahova akar.. nem fogom visszatartani.

2021. júl. 22. 09:55
 7/33 anonim ***** válasza:
91%
Nem! Nem vagyok másodiknak való. Bizzos vannak nők, akik ezt eltürik, én nem ennél tobbre ertekelem magamaz
2021. júl. 22. 10:01
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Ha megmondaná. Ha mondjuk legkésőbb egy fél év után elém penderülne és azt mondaná, hogy van valakije. És hogy sajnálja. Hogy mégis velem akar lenni. Hogy bizton tudja, hogy nem a másikat akarja és nem fogja vele folytatni. Ez az elmélet. A gyakorlat meg lehet az, hogy félig agyonverném. (Ez Popper Péter gondolata. Aki szerint rövid az élet, nem kell nagyon súlyosan elítélni még nagy emberi hibákat, botlásokat sem.)

Eszembe jut egy nő története, aki azt mesélte, hogy fiatal korában megcsalta a férje. Kiderült. Ő hazaköltözött a szüleihez. A férje már másnap ott volt érte. Kibékültek, rendbe jött minden.

Meg eszembe jut annak a nőnek a története is, akit szintén fiatal korában megcsalt a férje. A nő meg egy-két héten belül szintén megcsalta. Akkor a férj rájött, hogy ez nem akkora poén. Kibékültek, stb.

2021. júl. 22. 10:16
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam, aki félrelépett. Haldoklott a kapcsolat, csak egyikünk se mondta ki, hogy vége. Közben elmentem nyaralni, összekavarodtam egy sráccal, megírtam neki. Ez megadta a lökést a szakításhoz. Neki is lett gyorsan egy pár hetes kapcsolata. 2 hónap múlva egy buliban találkoztunk, lefekudtunk, aztán megprobaltuk újra. 1 hónapig működött, de mindketten éreztük, hogy csak kinlodas, így szépen elváltak útjaink.
2021. júl. 22. 10:26
 10/33 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem hazudik és elmondja mi történt megbocsátom, de kiábrándulnék. A kapcsolatot nem folytatnám.
2021. júl. 22. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!