Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudnátok bocsátani a megcsalást?
18: #19 Köszönöm!
#20 Igen, utólag okos az ember. Hittem neki, azt gondoltam tényleg megbánta, és "jó fiú" lesz. Hát nem így lett. Azért az életünk nincs "elbszva", ahogy fogalmaztál. A gyereké pláne nincs. Én sem mondtam, hogy így fogok örökké élni, csak, hogy egyelőre. Amíg nem találok ki valamit. Mivel ahogy mondtam nem szeretnék máshoz költözni.
Abban viszont igazad van, hogy lábtörlő vágyok számára sajnos, és ezek után tényleg nincs nagy önbecsülésem. De ez a helyzet nem fog így maradni, csak kell egy kis idő, amíg átgondolok mindent.
Drukkolok neked, mert ez így nem élet sem neked, sem a gyereknek. És bízom benne, hogy valóban nem maradsz mellette a jövőben. Tiszteld magad sokkal, de sokkal jobban.
Nem. Akkor se ha egyszer tette meg, és többször nem és megbánta.
Onnantól nincs meg a bizalom, és nem hinném el többé, hogy tisztel, mert akkor nem tisztelt, amikor megcsalt.
Nincs bizalom utána.Azt nem értem,hogy megcsalni könnyű bárkit bármikor,megtartani az a kihívás.
Azok akik ennyi energiát fektetnek egy elszeretőbe igazán lekommunikálhatná a párjával,hogy ez és ez a problémám vagy kész ennyi volt.De az újdonság varázsa az jobb és akit így el lehet szeretni azt más is elszeretheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!