Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha megtudnátok a pártokról hogy meg akar csalni?
Sziasztok! :-)
Hosszú kapcsolatról van szó, sajnos megtudtam a páromról hogy hétvégén randira készül, miközben velem meg beszélte hogy elmegyünk hétvégén kirándulni,
inkább félre dobja azt amit nekem ígért meg azért hogy máshova mehessen,
elég rosszul élem meg ezt az egészet, nagyon fáj ez a dolog,
és azt nem tudom hogy mit tegyek?
hogyan fejezzem be? ezt az egész kapcsolatot?
mert szívem szerint látni sem akarnám most
mit tegyek? valljam be hogy tudom?
leplezzem akkor amikor oda megy?
vagy elég ha csak én tudom hogy milyen ember ő?
és hagyjam el szó nélkül?
nagyon fáj mindenem ettől az egésztől
szét hullott minden egy pillanat alatt bennem
volt már egyszer egy botlása, és azt nagy nehezen megbocsájtottam neki,
igazából már azóta nem olyan a bizalom, de kapott egy új esélyt amit látom nem szabadott volna,
mondták nekem sokan, hogy " kutyából nem lesz szalonna"
és ez milyen igaz.
nem tudom hogyan zárjam le? égessem be menjek oda?
vagy ne így csináljam?
Tegnap nem kaptál elég választ???
Hogy zárd le?? Nem kell drámázni,meg beégetni,tudod jobb lenne a lelkednek,de csak magad égetnéd vele.
Elmegy hétvégére,te meg nembszólsz egy qrva szót sem,csak mire hazaér,már elpakoltad a cuccait/elpakolod a saját cuccaid! Ennyi!
A többit majd az élet elintézi!
Ha teljesen biztos vagy a megcsalási szándékában, akkor csomagolj neki össze, és fordíts el a kulcsot utána. Ez esetben felesleges leleplezni, vagy bármiféle drámát csinálni.
Ha nem vagy benne biztos, akkor megpróbálhatjátok megbeszélni, de elég nagy eséllyel kamuzni fog. A leleplezést max úgy játszanám be a helyedben, hogy beavatom a legközelebbi barátnőmet, és arra szervezünk programot, hogy "véletlenül" belefussunk. Aztán csak annyit mondanék, mindenféle jelenet (üvöltözés, csapkodás...stb) nélkül, hogy este pakolja a cuccait, aztán takarodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!